LM’s bedeuge blev skudt i gang

Foto: Bedeuge på LMH
Alle deltagere ved gudstjenesten på LMH fik et bedekort, der skal minde dem om at være med i bønnen om flere missionærer, flere nye kristne forsamlinger i Danmark og fornyet Jesusglæde. (Foto: Kaja Lauterbach)

LM’s generalsekretær udfordrede deltagerne på årets elevmøde på LMH til at prioritere bønnen. I denne uge – og ud over hele året

27/08/2018 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

”Jo mere vi beder, jo flere facetter af Gud får lov til at præge os.”

Det sagde LM’s generalsekretær Søren Skovgaard Sørensen, da han skød LM’s bedeuge i uge 35 i gang. LM’s ledelse opfordrer alle til at sætte ekstra tid af til bøn i denne uge.

Det skete søndag den 26. august som indledning til kirkebønnen ved gudstjenesten ved det årlige elevmøde på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

Logoet for bed2018.dk minder om Guds mange facetter

Bedeugen er en del af projekt bed2018.dk, som opfordrer til mere bøn over hele året.

I den forbindelse er der udarbejdet et logo, og generalsekretæren fortale, at jo mere han ser på logoet, jo flere ting ser han: en due, hænder, der bærer med i bøn, et ildsted, en skål, hvor bønnerne bliver gemt - eller de fem lande, hvor LM i primært arbejder ...

”Det minder mig om, at Gud også har mange facetter, og dem vil han lade os se flere og flere af, når vi er sammen med ham i bøn.”

Lad en alarm på telefonen minde om at bede

Søren Skovgaard Sørensen gav de 340 deltagere i elevmødet en kraftig opfordring til at være med.

”Missionsarbejde er åndskamp. Både når man taler med naboen, og i det internationale missionsarbejde. Har vi glemt at holde kontakten med Gud?” udfordrede han, inden har bad kirkebønnen.

For mange kan det være svært at få mere ind i en presset hverdag. En konkret måde at gøre det på, fortalte Søren Skovgaard Sørensen, er at gøre som LM’s formand, Henrik P. Jensen, der har sat en alarm på sin telefon til en gang dagligt at minde ham om at bede.

Bøn er for alle kristne i Danmark

Blandt deltagerne til elevmødet på LMH er der en del, som ikke har deres gang i LM til daglig, men kommer i andre kirkesamfund.

”Alle kan være med. Bøn er nemlig ikke et LM-projekt. Det er et tværkirkeligt ”kristen i Danmark”-projekt,” sagde Søren Skovgaard Sørensen og opfordrede til, at man tog en stak bedekort med hjem til brug i den menighed, man kommer i.

Den opfordring var der flere, der fulgte.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.