Planlægger ny Soma-studietur til USA til efteråret

Ansøgning til Soma School i USA
Ansøgning om deltagelse i studieturen er åben helt frem til 22. august, hvorefter der udvælges 8-10 personer til at deltage i Soma School i henholdsvis oktober og november. Foto: discipel24-7.dk

Nu er det igen muligt at søge om at komme på en uges rejse med projektet Discipel 24-7 til Arizona eller Michigan og lære mere i praksis om mission i hverdagen

30/06/2021 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

For to år siden var 11 deltagere afsted på studietur to steder i USA for at få inspiration til at fortælle evangeliet i deres hverdag.

Bag turene stod projekt Discipel 24-7, som er et samarbejde mellem Nordvestkirken, Københavnerkirken og Luthersk Mission.

Nu arrangeres der endnu to studieture over Altanten - denne gang til staterne Arizona og Michigan.

Formålet er, at deltagerne skal besøge SOMA-kirker, få inspirerende undervisning, bo hos nogle lokale værter og opleve hverdagsmission i praksis.

Evangeliet ikke kun en historie, men en identitet for os

"Det blev tydeligt for os, at evangeliet ikke kun er en historie, vi kan fortælle, men en identitet, vi lever i."

Sådan fortæller to af de danske deltagere, som var afsted i november 2019.

De var først med på en Soma School, og resten af tiden boede de hos deres værtsfamilier fra Soma-kirken og var med til deres aktiviteter, og det var en kæmpe oplevelse, fortæller de.

"Familien omtalte sin kirke som 'family', og jeg følte virkelig, det var en stor familie, vi besøgte. Der var sådan en gæstfrihed og hjertevarme, uanset om vi var hos værtsfamilien eller en af de andre familier fra kirken," siger en af de deltagere, der var med, Henrik Røgeskov fra Hillerød.

Glæder mig til at komme tættere på inspirationskilden

Derfor glæder projektmedarbejder i Discipel 24-7, Rolf W. Jørgensen, sig også meget over, at det igen til efteråret er muligt at tilbyde studieture til Soma Church.

Det ene hold tager til Phoenix, som ligger i Arizona, og det andet hold rejser til Detroit i Michigan.

Rolf W. Jørgensen skal også selv med for første gang på en af de to studieture, og han ser frem til at få en stor oplevelse.

"Nu arbejder jeg med det til dagligt, men det er noget helt andet, når man selv er ude og opleve det," fortæller han.

"Jeg glæder mig til at komme tættere på inspirationskilden til de materialer, vi har udgivet, og tale med nogle af dem, der er i gang med at bruge det."

---

> Læs mere om Discipel 24-7 og om studieturen her.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.