LM og Norea sender online gudstjenester

forkynder
Forkyndelsen står i centrum ved LM's og Noreas online-møder (foto: arkiv)

Selv om landets menigheder er lukket ned, skal der stadig være mulighed for at komme til LM-møde online. Derfor tilbyder LM og Norea en række online gudstjenester fra 22. marts

20/03/2020 / Nicklas Lautrup-Meiner nlm@dlm.dk

LM-forsamlinger er lukket landet over på grund af regeringens corona-tiltag, men det betyder ikke, at der ikke kan være LM-møde.

LM og Norea afholder 22. marts det første af en række såkaldt online gudstjenester, hvor en mødeleder, en prædikant og et lille lovsangsband skal forsøge at bringe LM-mødet helt ind i LM’ernes stuer.

Ønsker, at mange må høre evangeliet, selv om kirkerne er lukkede

Bag initiativet står blandt andre LM’s menighedskonsulent Birger Reuss Schmidt.

”Vi ønsker, at flest mulig mennesker må høre evangeliet også i denne situation. Det gælder LM’ere, der ikke deltager i lokal streaming, men vi håber også at nå længere ud”.

Selv om der er flere muligheder for at høre en online forkyndelse, der ligger i tråd med det, der normalt forkyndes i LM, håber han, at mange LM’ere vil støtte op om initiativet.

Et møde, der er velkendt i Luthersk Mission

Online-gudstjenesterne optages i Noreas studie i Haderslev og har et enkelt indhold med fokus på forkyndelse og sange, som man kan synge med på hjemme i stuerne.

 

 

Mødet kan ses her på siden søndag kl 10.30. Det kan også ses via Youtube og Facebook.
 

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Comments

Tak for en dejlig gudstjeneste med evangeliet om Jesus i centrum. Første gang, at jeg har oplevet, at online gudstjenester fungerer så godt. Selvom jeg stadig savner en rigtig gudstjeneste med nadver.

De bedste hilsener Robert

Permalink

TAK for ordet og muligheden at høre Guds ord på den måde, i denne tid som kan give os trøst.

Permalink