Jesus på plakaten i Aarhus

Filip Thorlund Eriksen hænger plakater for Jesusbloggen op i Aarhus, februar 2020
LM-evangelist Hanne Thorlund Eriksens mand Filip hænger en evangeliserende plakat op på en reklamesølje i Aarhus. Foto: Jesusbloggen.dk

Unge fra Aroskirken, LMU Signal og en aarhusiansk frikirke har hængt 100 plakater op i Aarhus med teksten "Jesus gi'r håb". Kampagnen er et fremstød for siden Jesusbloggen.dk

10/02/2020 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dl.dk

"Jesus gi'r håb".

Det er budskabet på 100 plakater, som i sidste uge er blevet hængt op på reklamesøjler i det indre Aarhus.

De henviser til den evangeliserende side Jesusbloggen.dk og dens sociale medier, som blandt andet LM's diakonale evangelist i Aarhus, Hanne Thorlund Eriksen, arbejder med.

Penge til plakater samlet ind ved møderække i Aarhus LM

Initiativet er en del af en evangeliserende kampagne, fortæller Hanne Thorlund Eriksens mand, Filip, der sammen med en flok unge fra Aroskirken, LMU Signal og frikirken Haven har været rundt og hænge alle plakaterne op.​

"Det har været en kæmpe opmuntring at opleve, hvordan vi er et legeme med mange lemmer," siger han og fortæller, at kristne fra forskellige kirker i Aarhus har hjulpet med kampagnen: én har optaget og redigeret film, en anden har opsat hjemmeside og plakater, og andre igen har hjulpet med ophængning af plakaterne.

En del af pengene til kampagnen er desuden samlet ind ved en møderække i LM-Huset i Aarhus, fortæller han.

Tydelig vækst i antallet af besøgende på siden

Kampagnen henvender sig med håb til "dig, der kæmper med depression, stress, lavt selvværd, arbejdsløshed eller som måske har døden tæt inde på livet."

"På Jesusbloggen er der en række mennesker, som har haft nogle svære situationer tæt inde på livet, som de har lavet digte, skrevet blogindlæg og lavet film om. Det, de har oplevet, er ikke en letkøbt hjælp til selvhjælp, hvor alt bliver perfekt. Men de har oplevet håbet ved at holde den hånd, der holder verden midt i håbløsheden."

Og det er der mange, der har været inde og kigge på, fortæller Filip Eriksen, der kan se en tydelig vækst i antallet af besøgende på siden over de seneste dage.

Fra plakaterne blev hængt op var der i løbet af de første fem dage 1014 unikke sidevisninger - heraf 80,5 procent førstegangs-besøgende.

Fortæl om kampagnen og husk at bede for den

Jesusbloggen.dk er der en chat, hvor man kan skrive med en af dem, der arbejder med siden, ligesom man kan følge med på facebook og instagram.

Man kan også få gratis visitkort til hjemmesiden, som man kan give til mennesker, man gerne vil skal møde evangeliet om Jesus.

"Det er vores ønske med kampagnen, at rigtig mange må opleve, at Jesus er relevant for præcist dig, og at der er håb, selv om man står i en vanskelig situation," siger Filip Eriksen.

"Og så vil vi være rigtig glade og taknemmelige, hvis man vil huske hjemmesiden og særligt kampagnen i bøn," understreger han.  

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.