Fastelavnsfest åbnede døren til missionshuset

Foto: Tøndeslagning
20 med familier deltog i fastelavnsfesten i baggården ved LM's missionshus i Nansensgade i København (Foto: Amalie Thorlund Haahr).

Både LM’ere og naboer til det gamle missionshus i Nansensgade i København synes, det er godt at få sat ansigter på, mødt og snakket med hinanden

26/02/2020 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

I søndags var der livlig aktivitet i gården bag LM's missionshus på Nansensgade 94 i København.

LM-kredsen havde nemlig inviteret naboerne til tøndeslagning sammen med dem, der normalt kommer til møderne.

I alt var der 20 børn med familier foruden en del fra LM-kredsen uden børn, der hyggede sig i baggården. Eftermiddagen sluttede med fastelavnsboller til alle i kaffekælderen under missionshuset.

Sammenlagte baggårde blev anledning til bedre kontakt

Amalie Thorlund Haahr fra LM-kredsen fortæller, at hun og flere andre af og til kigger ud ad vinduerne og spekulerer på, hvem der mon bor i lejlighederne på den modsatte side af gården.

”For et par år siden blev vores baggård lagt sammen med to andre baggårde, og derfor kom vi til at tænke på, at vi gerne ville benytte det til at få bedre kontakt til vores naboer,” siger hun.

Og det blev anledningen til den første fælles fastelavnsfest for naboer og LM-kreds sidste år, som to børnemedarbejdere arrangerede.

Nabokvinde: Hvem mon synger på den anden side af væggen?

Det er imidlertid ikke kun LM’erne, der synes, det er godt at få sat ansigter på, mødt og snakket med naboerne.

Amalie Thorlund Haahr talte med en kvinde, hvis stuevæg ligger lige op ad mødesalen, så hun nogle gange kan høre korøvelser eller sang til møderne.

”Det generer hende ikke, men hun synes, det var sjovt at få sat lidt flere billeder på, hvem og hvad der gemte sig på den anden side af hendes væg.”

Læs mere om LM Nansensgades aktiviteter her.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.