Deltagere i Kvinder med Håb-gruppe døbt

Foto: Dåbsgudstjeneste i Siem Reap
Ti af dem, der blev døbt i Church of Siem Reap den 30. august, er kommet til tro på Jesus ved at deltage i en kvindegruppe, hvor de lytter til radioserien "Kvinder med Håb". Foto: CoSR

Pastor Kong fra Church of Siem Reap i Cambodja starter kvindegruppe i forbindelse med radioprogrammet ”Kvinder med Håb”. ”Kvinder med Håb” ønsker at vise medfølelse, give opmuntring og håb til kvinder over hele verden gennem bøn, opmærksomhed og radioprogrammer.

07/09/2020 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

26 mennesker blev døbt ved en gudstjeneste i Church og Siem Reap (CoSR) i Cambodja søndag den 30. august.

”Ti af de nydøbte er en frugt af et nyt kvindeprogram, som CoSR har startet sammen med Trans World Radio (TWR) og Norea Mediemission,” fortæller Pastor Kong, der er præst ved menigheden.

Drøftede, hvad der kunne være oplagt i pastor Kongs område

Pastor Kong og LM har arbejdet sammen i over ti år, og i marts i år var han i Danmark. Her besøgte han også Norea i Haderslev,

Ole Sørensen er daglig leder af Norea. Han introduceret pastor Kong til det vidtforgrenede arbejde, som LM er en del af gennem Norea.

Bagefter drøftede de forskellige medieaktiviteter for at se, om noget af det er oplagt at bruge også i Pastor Kongs område i det nordlige Cambodja.

Koblet missionsindsatser sammen

Ole Sørensen fortæller, at TWR har sendt programserien Kvinder med Håb i Cambodja i flere år.

”Ud over radioprogrammer er Kvinder med Håb også bede- og undervisningsgrupper,” forklarer han og tilføjer, at de har haft meget svært ved at starte sådanne grupper i den nordlige del af landet.

Imidlertid blev Pastor Kong tændt for sagen, og Church of Siem Reap har startet en gruppe op på cirka 20 kvinder, hvoraf halvdelen har taget imod Jesus.

Noreas andel i projektet er meget lille.

”Egentlig skulle vi bare koble to missionsindsatser, der allerede var i landet, sammen,” siger Ole Sørensen.

”Derfra har de selv fået det til at blomstre.”

Kommet til tro på Jesus på kollegier

Otte af de andre nydøbte bor på de kollegier, som LM driver i byen, og hvor der bor i alt 40 studerende.

Her har de mødt evangeliet om Jesus som deres frelser gennem andagter og undervisning, som det kristne cambodjanske lederpar står for.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.