Bibellæseplan på swahili nu som mobil-app

Bibellæseplanen "Soma Biblia kila siku" ("Læs Bibelen hver dag") kan nu læses på den verdensomspændende BibelApp YouVersion.
Bibel-app'en YouVersion indeholder over 800 læseplaner og Bibelen på 1247 forskellige sprog. Foto: Biblica.com

Soma Biblia i Tanzania udgiver bibellæseplan på swahili gennem den verdensomspændende bibel-app YouVersion

21/01/2019 / Karin Borup Ravnborg kbr@dlm.dk

Luthersk Missions litteraturselskab i Tanzania, Soma Biblia, har netop indgået samarbejde med YouVersion, som er verdens mest udbredte bibel-app.

Dermed kan bibellæseplanen "Soma Biblia kila siku" ("Læs Bibelen hver dag"), som Soma Biblia i mange år har udgivet på tryk, nu også læses via app på smartphone.

Det betyder, at swahili-talende i hele verden kan få glæde af den populære bibellæseplan, der med små, uddybende kommentarer fører læseren gennem Bibelen.

Muligt at nå længere ud til swahili-talende i hele verden

Det nye samarbejde med YouVersion glæder den danske udsending Ole Malmgaard, der er direktør for Soma Biblia.

"Vi håber, vi med dette partnerskab kan nå længere ud til de swahili-talende i Østafrika - ja i princippet i hele verden, nu hvor vores bibellæseplan er tilgængelig online."

Satsningen ligger i direkte forlængelse af Soma Biblias strategi om, at nå særligt de unge tanzaniere via sociale medier, forklarer han.

YouVersion ivrige efter at lave aftale med Soma Biblia i Tanzania

Soma Biblia har fået aftalen med den verdensomspændende bibel-app gennem det internationale bibelselskab, Biblica, som også samarbejder med YouVersion.

"Folkene bag YouVersion har været fantastisk positive og ivrige efter at indgå en aftale med os," siger Ole Malmgaard.

Han fortæller, at Soma Biblia er de første til at levere indhold til YouVersion, som er skrevet på swahili. Det øvrige, der findes på swahili, er nemlig oversat fra engelsk.

Omkring 1 million downloads på indhold skrevet på swahili

Og der er god brug for online-bibelstudie på swahili, understreger Soma Biblia-direktøren. Sidste år havde YouVersion godt 1 million downloads på indhold skrevet på swahili.

"Desuden er der mange muligheder for at udvikle vores nye platform med andre bibelstudie-materialer og podcasts af forskellig art."

"Så vi er meget spændte på, hvordan det indhold, vi producerer, bliver modtaget af brugerne på YouVersion," siger han.

---

YouVersion (også kendt som Bible.com eller BibelAppen) er en online og mobil platform, der er hentet som app på over 345 millioner enheder verden over.

Bibel-app'en indeholder 1797 bibelversioner på 1247 sprog, over 800 forskellige bibellæseplaner samt en række lydbibler og podcasts.

> Du kan finde Soma Biblias bibellæseplan på YouVersion her.

> Læs mere om Luthersk Mission's litteraturmission i Tanzania her.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.