Nyt 24:12 vil give en smagsprøve på troens verden

Forsiden af 24:12
Kendt forfatter er hovedhistorien i dette års udgave af LM's uddelingsvenlige juleblad (cover: Morten Friis)

LM's julemagasin 24:12 er udkommet med historier og refleksioner, der på en lettilgængelig måde skal introducere troen for den ikke-kirkevante dansker

08/12/2021 / Nicklas Lautrup-Meiner nlm@dlm.dk

”Jeg vendte mig om for at se, hvem det var. Men der var ikke nogen fysisk i rummet. Det var dér, det gik op for mig, at det var en stemme, der var større end et menneske.”

Sådan fortæller forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky om sit første møde med det, hun kalder ”Universets største sandhed”.

Historien fortæller hun i dette års udgave af 24:12, der udgives af LM og Indre Mission.

Forfatter: Tilgiv og kast dig ud i troen på Gud

Forfatteren er overbevist om, at stemmen tilhørte Gud, og den og andre oplevelser i livet har vakt en tro i hende, som er en fast del af hendes hverdag:

”Jeg tror, jeg når at bede, inden jeg sætter foden på gulvet om morgenen. Nogle gange er det jo ret kort, men Gud er en del af mine tanker ret ofte i løbet af en dag. Der er ikke noget, der er for stort eller for småt til at bede om hjælp til,” fortæller hun i det, der udgør magasinets hovedartikel.

Anne-Cathrine Riebnitzsky opfordrer i artiklen læserne til at tilgive og til at kaste sig ud i troen, selv om hun godt ved, at de fleste danskere foretrækker, at troen ikke får for meget plads.

Vil fortælle den gode historie om tro til danskerne

Med 24:12 ønsker LM at fortælle den gode historie om tro på en måde, så de fleste danskere – uanset kirkelig tilknytning – kan være med.

Derfor er der også artikler, der er mere direkte forkyndende.

Det gælder blandt andet en række refleksioner af sognepræst Uffe Kronborg, som tager kristendommens dybeste kerne frem:

”Påskemorgen har Jesus brudt dødens magt. Han stod op af graven og har afvæbnet døden. Jesus har trukket dødens brod ud og tilintetgjort den.”

Rabatter ved bestilling af flere magasiner til uddeling

Magasinet kan købes på lohse.dk.

Og netop fordi det er tanken, at man kan dele magasinet ud til sine naboer, kan man få rabatter, hvis man køber flere magasiner.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.