Ny missionærfamilie rejser til Cambodja i 2024

Familien Poulsen er ny missionærfamilie fra januar 2024.
Simon og Helle Gaedt Poulsen sammen med Villads på otte, August på seks og Karla på fire, er klar til en ny tilværelse som missionærfamilie i Siem Reap. Privatfoto.

Helle er sygeplejerske, og Simon arbejder ved politiet og har en bachelor i teologi. Efter nytår skal parret fra Kolding sammen med deres tre børn gå ind i opgaver i og omkring Siem Reap

05/09/2023 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

LM's Landsstyrelse har netop ansat Helle og Simon Gaedt Poulsen fra Kolding som missionærer i Cambodja.

Det blev besluttet på Landsstyrelsens møde forrige weekend i Hillerød.

Parret og deres tre børn på fire, seks og otte år skal efter planen rejse i januar 2024 til opgaver i og omkring byen Siem Reap.

Sygeplejerske og politimand med bachelor i teologi

"I al den tid, vi har kendt hinanden, har vi haft en overbevisning om, at vi nok en dag skulle rejse ud, og vi tog begge uddannelser, som vi tænkte kunne bruges," fortæller Helle, der er uddannet sygeplejerske.

Simon arbejder ved politiet som efterforsker og har derudover en bachelor og en halv kandidatgrad i teologi fra Menighedsfakultetet i Aarhus.

Familien kommer i Kristkirken i Kolding, hvor Simon hjælper med undervisning af de største i børnekirken, og Helle er aktiv i kirkens lovsangsband.

Vores lyst til at rejse ud som familie er blevet synkroniseret

"Vi har de seneste ti år ofte spurgt hinanden, om det var nu, vi skulle rejse - men det er først nu, at vores lyst er blevet synkroniseret," siger Helle.

"Det er måske, fordi alle i familien nu virkelig trives, og for os var det en forudsætning for at lave så stort et skift," forklarer hun.

De to ældste børn, Villads på snart ni og August på seks, går på Lykkegårdsskolen i Kolding, og den yngste, Karla på fire, går efter flere år som hjemmepasset nu i børnehave.

Den ældste går i Luthersk Missions juniorklub i byen og de to yngste i børneklubben.

Vi er åbne over for, hvis Gud ønsker at flytte os.

Inden afrejse skal parret tage et 13-ugers onlinekursus på All Nations som forberedelse til deres missionæropgaver.

"Vi oplever, at Gud har lagt os på hjerte, at vi er nomader i det her liv - vi er her ikke for altid, selvom man godt kan komme til at leve sådan som menneske," siger parret om deres beslutning.

"Derfor ønsker vi ikke, at vores teltpløkker er slået for hårdt fast i jorden. Vi vil bare gerne være åbne over for, hvis Gud ønsker at flytte os."

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.