Med Gumle-tv kan alle børn komme på sommerlejr

Reklame for Gumles Sommer
De nye afsnit: "Gumles Sommer" er optaget sammen med børn fra børneklubben i Voel ved Silkeborg, og på den måde kommer man længere ind i børnenes univers, forklarer børnekonsulent Kristian Larsen. Foto: Kenneth Merrild.

Luthersk Missions Børn og Unge sender Gumles Sommer hver lørdag i juli med bibelhistorier, leg, sang og lejrstemning for børn og barnlige sjæle

01/07/2022 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Kristian og Gumle er rykket udenfor i det gode sommervejr.

Den populære talende dukke, som mange børnefamilier vil kende fra Gumles Jul og Gumles Påske, er tilbage med en række nye afsnit: Gumles Sommer.

Programserien er som tidligere produceret af konsulent Kristian Larsen fra Luthersk Missions Børn og Unge (LMBU) i samarbejde med Norea Mediemission.

Hver lørdag i juli måned tager han og dukken Gumle på tur med en flok børn fra børneklubben i Voel uden for Silkeborg, hvor de oplever en masse spændende.

Noget at glæde sig til, når børneklubben holder ferie

"Vi vil gerne, at det skal ligne en lejr, så hver aften samles vi ved lejrbålet og hører bibelhistorier, bager snobrød og synger sange," fortæller Kristian Larsen.

På den måde er der også noget at glæde sig til gennem sommeren, når børneklubben holder ferie, for de børn, der ikke skal på sommerlejr, understreger han.

Programmerne er små filmsekvenser på 10-12 minutter og kan ses enten sammen i familien eller sættes på til et arrangement i menigheden.

Kommer længere ind i børnenes univers med rigtige børn

Gumles Sommer er helt nye optagelser fra maj måned, og det har været spændende at filme med "rigtige børn", fortæller børnekonsulenten.

"Det gør, at man kommer længere ind i børnenes univers, når Gumle bliver et barn blandt de andre børn, og jeg kan stille dem spørgsmål til bibelteksten."

Desuden er der lavet en ny sang "Sommeren kommer". Den er skrevet af Andreas Birkmose og bliver sunget gennem de fire afsnit af Gumles Sommer.

---

> Gumles Sommer kan ses fra den 2. juli på Gumle.tv.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.