At bo i Cuzco giver større motivation for arbejdet

Foto: LEGO-kulissen
Ud over de mange andre online aktiviteter arbejder Emil Solgaard med at lave videomateriale for børn med bibelfortælling og sang (Privatfoto).

På trods af coronarestriktioner er missionærparret Julie og Emil Solgaard glade for at være tilbage i Peru. De oplever, at kærligheden til peruanerne fylder mere, når de fysisk befinder sig i samme by som dem

21/04/2021 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

”På trods af at vi må holde afstand, betyder det noget både for peruanerne og os selv, at vi fysisk befinder os her i byen.”

Det siger Julie og Emil Solgaard, der arbejder med nybrudsarbejde i Cuzco i Peru.

”Kærligheden til folket og ønsket om, at de må lære Jesus at kende, fylder mere, når vi er her,” siger det unge missionærpar.

De vendte tilbage til Cuzco i februar efter ti måneders orlov i Danmark, men på grund af coronarestriktioner foregår det hele stadig online. Både bibelstudier, ungdomsmøder, planlægning og gudstjenester.

Her kan vi bedre se de aktuelle behov

”Indimellem strejfer tanken os, om ikke vi lige så godt kunne være blevet i Danmark,” indrømmer Julie og Emil.

”Men faktum er, at vi generelt oplever langt større motivation for arbejdet, når vi lever blandt de peruanere, som vi er kaldet til at tjene her i Cuzco.” 

De forklarer, at det skyldes, at de på en helt anden måde kan have føling med tingene og se de aktuelle behov.

Mulighed for at mødes enkeltvis med de unge

En anden fordel ved at Julie og Emil er i Cuzco er, at de der har mulighed for at mødes enkeltvis med de unge fra ungdomsgruppen. 

”Det er dejligt, når der bliver taget initiativ til et besøg, en tur i parken eller en duel ”frontón” (en slags peruansk tennis),” siger Julie, der også jævnligt får gode snakke i parken med andre småbørnsforældre eller hunde- og kaninejere fra nabolaget.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.