14 tidligere volontører delte ud af erfaringer

Netværks- og evalueringsdag 25. februar 2023 i Aroskirken i Aarhus
Der blev talt om både gode og udfordrende situationer fra volontørtiden og skabt et netværk i løbet af de fem timer, de unge var samlet i Aroskirken i Aarhus. Foto: Rebekka Zoll Landkildehus.

LM's missionskonsulenter fik gode og brugbare input med fra en netværks- og evalueringsdag den 25. februar i Aarhus, hvor unge fra de fem seneste volontørhold bidrog med deres oplevelser

28/02/2023 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Snakken gik livligt lørdag den 25. februar, hvor en række af LM's tidligere volontører var samlet i fem timer til en netværksdag i Aroskirken i Aarhus.

Her skulle de fortælle om, hvordan de havde oplevet deres egen volontørtid, og komme med input til gavn for kommende volontører.

Ialt 14 unge fra de fem seneste volontørhold deltog sammen med missionskonsulent Rebekka Zoll Landkildehus, der stod for dagen.

De ti måneder som volontør gør et stort og varigt indtryk

”Det var inspirerende at høre, at de ti måneder som volontør gør et stort og varigt indtryk. De har mødt andre dele af Guds kirke ude i verden og oplevet Gud virke på meget konkrete måder.”

Gennem snak i grupper fik hun de unge til at fortælle, hvad der havde overrasket dem mest ved at rejse ud som volontører, og hvilke faldgruber der kunne være.

Dagen bød også på grin, da deltagerne hver især skulle skrive den sjoveste oplevelse fra deres volontørtid på et stykke papir, og de bagefter skulle gætte, hvem der havde skrevet det.

Tænker videre i muligheder for hjemvendte volontører

Deltagerne blev også spurgt, hvordan de oplevede kontakten til LM, mens de var afsted, og om de havde manglet noget, så missionskonsulenterne kunne være opmærksomme på det i fremtiden.

"I missionsteamet tænker vi videre i, hvilke muligheder vi kan tilbyde hjemvendte volontører. Vi vil gerne give dem mulighed for at evaluere på deres ophold og lande godt i Danmark igen," siger Rebekka Zoll Landkildehus.

Hun fortæller, at flere gav udtryk for, at det betød meget, at LM vil lære af deres erfaringer - både de gode og de knap så gode.

Desuden var de glade for, at der blev skabt et netværk, hvor de kunne være sammen, efter de var vendt hjem til Danmark igen.

---

Reach

> Læs mere her om LM's volontørprogram Reach.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.