Bed for Tyrkiet!

19/04/2021

Billede af Istanbul

Tyrkiet sætter i disse dage rekord, når det gælder antal corona-smittede i landet siden pandemiens begyndelse. Alene i går, d. 18. april, blev der registret 62.606 nye smittede. De tyrkiske myndigheder forsøger at stoppe smitteudviklingen via en række nye restriktioner, som blev præsenteret i sidste uge. Et eksempel på dette er de delvise udgangsforbud i weekenderne, som er genindført i alle byer med høje smittetal i håb om at forhindre smitten i at brede sig yderligere.

I disse uger er det ramadan, men for at bremse smitten er alle store fællesspisninger forbudt, og både cafeer og restauranter vil være lukkede frem til ramadanens afslutning.

Vær med til at bede om at situationen må blive forbedret, og at tyrkerne snart må kunne vende tilbage til et mere normalt hverdagsliv uden frygt for corona.

Bed for vores venner i Tyrkiet og for Radio Shemas medarbejdere i denne krævende tid.

Ønsker du at vide mere om Tyrkiet og modtage takke- og forbønsemner, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet 'Bed for Tyrkiet'. Tilmelding sker via din menighedsleder, kredsformand eller præst, som skal videresende din mailadresse til bedfortyrkiet@dlm.dk.

Se mere her: https://www.dlm.dk/lm-international/missionsomraader/tyrkiet

/Kristine

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Amalie Puggaard Poulsen
Birger Reuss Schmidt
Henrik P. Jensen
Else Wiwe
Søren Skovgaard Sørensen
Ole Malmgaard
Christian Lund Pedersen
Julie og Emil Solgaard
Julia Staugård Jørgensen
Katrine Nymann Sulkjær
Rebekka Haakonsdatter Overgaard
Thea Friis Larsen
Rebekka Zoll Landkildehus
Lisa Rom Boye