Storbymission for Masaier!

13/02/2018

De sidste par dage har budt på store oplevelser! Op mod 400 masaier tog imod invitationen til at deltage i et undervisnings-seminar, arrangeret af den lutherske kirke i Dar es Salaam. På foranledning af en ulønnet Masai-evangelist, Noah, som har arbejdet utrætteligt de seneste måneder, blev dørene åbnet op i til den lutherske kirke i Mwenge, som ligger i den nordlige ende af Dar es Salaam. Det nordlige provsti stod som indbyder, og Soma Biblia som bidragsyder, sammen med MUWA, som er DLM´s nomademission i samarbejde med den lutherske kirke.

Se et videoklip fra dagen her:

 

Således deltog vi fra Soma Biblia med uddeling af traktater, salg af bibler og katekismer på Masai sproget, samt et udvalg af vores andre bøger. Fra MUWA deltog koordinator og daglig leder af MUWAs arbejde, Pastor Paulo Kurupashi, med to bibeltimer.

mwenge_masai_feb_18.jpg

 

Det var en fantastisk oplevelse at se op mod 400 masaier i den store, flotte storby-kirke, når jeg som oftest har mødt dem i deres ”eget element”, ude i bushen. Det var også opløftende at være vidne til deres sang og begejstring over at blive inviteret til et arrangement netop for dem, og mærke gløden og kærligheden til deres egne, som stråler ud af ansigterne på de ledende kristne masaier.

Mange masaier kommer til Dar es Salaam for kortere perioder af gangen, for at arbejde som nattevagter. En del er kristne allerede, men mange har ingen tilknytning til kirken, og har en svær tid i storbyen væk fra familien og traditionerne på bopladsen derhjemme. Derfor er der et meget stort behov for at række ud til dem, og det er ret fantastisk at det nu er lykkedes at få et fremstød på benene, og ikke mindst at initiativet er kommet indefra kirken selv. I Soma Biblia har vi fokus på at stille os til rådighed, og tilbyde vores hjælp og kræfter hvor og når det er ønsket. Grunden er nu lagt til en fortsættelse af evangelisations-indsatsen overfor de mange masaier i Dar es Salaam, vil du være med til at bede om at det vil bære frugt?!

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Comments

Mange tak for den dejlige hilsen. Vi vil gerne bede for evangelisation også blandt stor-by masaier i Dar. Vi nyder lovsangen.

Permalink

Stor tak for en skøn og livsbekræftende hilsen. At initiativet er kommet fra kirken selv lover godt for fremtiden. Vil prøve at huske det i forbøn!

Permalink