Missionær? Mig? Måske?

13/04/2018

Lige nu har vi i Luthersk Mission en række spændende missionær-stillinger at tilbyde. I fire lande har vi fire konkrete stillinger + stillinger, som skal defineres mere præcist, hvis der kommer henvendelser.

Det er meget forskellige stillinger med meget forskellig profil og opgave. Det handler om ledelse, bibelundervisning, diakoni, evangelisation med mere. Du kan søge en af de konkrete stillinger, eller blot henvende dig uforpligtende. Vi tager meget gerne en snak om de muligheder, vi kan se ud fra dine personlige og faglige kompetencer - og nådegaver. Nogle gange matcher det, nogle gange skal der justering til, nogle gange når det ikke sammen.

Du er velkommen til at henvende dig:

Hvis du er usikker og blot overvejer og vil have en snak.

Hvis du er single.

Hvis du er den ene af et ægtepar. Vi kan måske ansætte jer begge.

Hvis I er en familie med børn.

Hvis...

Men er det ikke bøvlet at blive udsendt til et andet land og arbejde som missionær? Måske. Nogle missionærer elsker missionærlivet, andre oplever mere bøvl. Men det handler ikke altid kun om, at det er et missionærliv, men om at missionærlivet også er et menneskeliv.

Går man ikke glip af meget, hvis man forlader Danmark? Tja? Jo. Men vi kan ligesågodt vende den rundt: Du går glip af nogle oplevelser ved ikke at blive missionær.

Skal man ikke have et "stort" kald fra Gud? Jo, vi kommer ikke uden om at tale om kald fra Gud. Men hvad er et kald fra Gud? Det kan være mange forskellige ting. Det kan være et stærkt åndeligt kald. Men det kan vel også være lyst til at opleve noget andet. Lyst til at efterkomme et behov. Lyst til at opleve andre kulturer. Eller noget helt fjerde. Vi skal ikke tænke for bastant om kaldet. Som kristne hører Guds kald jo ikke bare til i missionsarbejdet, men også til livet i Danmark. Til kristenlivet i det hele taget.

Kontakt os helt frit:

Bent Olsen, missionskonsulent, bo@dlm.dk

Kristine Ballantyne, missionskonsulent, kb@dlm.dk

Reidar Puggaard Poulsen, missionskonsulent og teamleder, rpp@dlm.dk

Carsten Skovgaard-Holm, vicegeneralsekretær og missionsleder, csh@dlm.dk

Du kan også bare ringe.

Se jobopslagene på LM's hjemmeside dlm.dk/om-os/job

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.