Nye volontører ansat til international mission

Volontør i Siem Reap - arkivfoto
Opgaverne som volontører i udlandet er mangeartede - her er det en af LM's tidligere volontører, der underviser cambodjanske børn i engelsk. Arkivfoto.

Fem unge volontører har meldt sig på banen til sommer for at gå ind i opgaver for LM's partnere i udlandet. En post mangler dog stadig at blive besat - nemlig jobbet som bogvolontør i Tanzania

01/03/2024 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Luthersk Mission har ansat fem unge mennesker til efter sommerferien at rejse ud til missionsopgaver i Tanzania og Cambodja.

Det drejer sig om 19-årige Sissel Jønsson Holm og 20-årige Emilie Husted Ambrosen, som begge kommer fra Bornholm og skal arbejde på den lutherske kirkes børnehjem i Iringa i Tanzania.

Desuden rejser Rakel Toxværd Madsen (Silkeborg) og Nikolaj Rosenberg Hansen (Horsens), som begge bliver studenter til sommer, ud til forskellige opgaver i Siem Reap i Cambodja.

Medievolontør skal lave opgaver for Soma Biblia

Som noget nyt får LM's litteraturmission i Tanzania, Soma Biblia, en medievolontør tilknyttet.

Det er 23-årige Joakim Salmelid fra Kristiansand i Norge, som til sommer bliver færdig med en bachelor i kommunikation og medieproduktion.

Han er søn af missionærparret Margunn og Geir Tore Salmelid, som er ledere af LM's Retræte- og Missionscenter i Iringa, og han skal bo i Iringa og løse opgaver både for den lutherske kirke og for Soma Biblia.

Samtidig har Joakim en 30-procent stilling i Norsk Luthersk Misjonssamband som medieansvarlig for deres Region Syd-vest, som han fortsat skal passe, mens han er i Tanzania.

For Soma Biblia er det især arbejdet med informationsvideoer og forskellige digitale opgaver som for eksempel e-bøger og SoMe, som han skal arbejde med.

Stadig en ledig stilling som bogvolontør i Tanzania

Der mangler dog stadig en volontør til at arbejde for Soma Biblia med base i Arusha i det nordlige Tanzania, fortæller missionskonsulent Rebekka Zoll Landkildehus, som er ansvarlig for LM's volontørprogram Reach.

Det er en stilling, hvor man sammen med en tanzanisk medarbejder kører ud til gudstjenester, friluftsmøder, busstationer, messer og lignende og sælger bibler og anden kristen litteratur.

Afrejsen fra Danmark sker i begyndelsen af august 2024, og stillingen løber frem til den 30. juni 2025.

> Se hele stillingsopslaget her.

Reach logo

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.