Nu er alle volontører til næste skoleår fundet

Volontørkursus 2024
De nye volontører samlet til kursus 13. april i Hillerød. Fra venstre Iben, Rakel, Nikolaj, Kasper, Sissel og Joakim. Emilie er ikke på billedet, da hun desværre ikke kunne være med på kurset. Foto: Kaja Lauterbach.

Syv friske volontører fra ind- og udland er klar til at rejse ud for Luthersk Mission efter sommerferien til en række forskellige missionsopgaver i Tanzania og Cambodja i skoleåret 2024-2025

26/04/2024 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Nu er alle de nye volontører volontører fundet til opgaver i LM's internationale missionsopgave for det næste skoleår.

LM har ansat syv unge mennesker - de seks af dem var samlet til introduktionskursus på sekretariatet i Hillerød forrige lørdag den 13. april.

De friske nye volontører kommer fra forskellige steder i landet - lige fra Bornholm til Østjylland - og en af dem sågar fra Kristiansand i Norge.

Forskellige spændende opgaver i Tanzania og Cambodja

Sissel Jønsson Holm og Emilie Husted Ambrosen, som begge kommer fra Bornholm, skal arbejde på den lutherske kirkes børnehjem i Iringa i Tanzania.

Kasper Schmidt fra Rødekro skal være bogvolontør i for LM’s litteraturmission Soma Biblia i Arusha.

Cambodja får efter sommer tre volontører placeret samme sted. Det bliver Rakel Toxværd Madsen og Iben Rask fra Silkeborg og Nikolaj Rosenberg Hansen fra Horsens, som alle får forskellige spændende opgaver ud fra Kirken i Siem Reap.

Ung nordmand bliver medievolontør for Soma Biblia i Tanzania

Som noget nyt får Soma Biblia en medievolontør tilknyttet. Det er 23-årige Joakim Salmelid fra Kristiansand i Norge, som til sommer bliver færdig med en bachelor i kommunikation og medieproduktion.

Han er søn af missionærerne Margunn og Geir Tore Salmelid, som er ledere af LM’s Retræte- og Missionscenter, og han han skal bo i Iringa og løse opgaver både for den lutherske kirke og for Soma Biblia.

Det bliver især arbejdet med informationsvideoer og forskellige digitale opgaver som e-bøger og SoMe, som han skal tage sig af.

Samtidig har Joakim en 30-procent stilling i Norsk Luthersk Misjonssamband, som han fortsat skal passe, mens han er i Tanzania.

---

Reach

Luthersk Mission sender hvert år en flok unge volontører ud til opgaver i LM's missionslande.

> Læs mere om LM's volontørprogram Reach.

 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.