LM anbefaler aflysning af arrangementer

corono-virus
LM følger regeringens anbefalinger, der har til hensigt at mindske udviklingen i antallet af smittede, der har brug for lægehjælp (foto: Pixabay)

Al offentlig mødevirksomhed bør aflyses i LM, mens lokal ledelse må tage stilling til udvalgsmøder og lignende. Landsmødet er ligeledes udskudt

12/03/2020 / Nicklas Lautrup-Meiner nlm@dlm.dk

OPDATERET 24. MARTS: De danske myndigheder har forlænget dels forsamlingsforbuddet for over ti personer og deres anbefaling til ikke at mødes med andre mennesker indendørs frem til og med 2. påskedag, 13. april. LM’s Landsstyrelse opfordrer derfor til, at alle offentlige møder fortsat aflyses.

 

Luthersk Mission opfordrer til, at al offentlig mødevirksomhed for alle aldersgrupper aflyses frem til og med 2. påskedag.

LM tilbyder dog sammen med Norea Mediemission Online Gudstjeneste alle søndage samt Langfredag frem til og med Påskedag. Se mere her.

Opfordringen kommer i kølvandet på regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger om håndteringen af coronavirus.

Anbefaler at alle offentlige møder aflyses

Uanset om der er tale om en lille eller en stor forsamling, et seniormøde eller et børnemøde, gælder LM’s anbefaling, at alle møder aflyses.

Det fortæller generalsekretær Søren Skovgaard Sørensen, der onsdag aften og torsdag formiddag har været i dialog med LM’s øvrige daglige ledelse og landsformand Henrik P. Jensen.

”Når det gælder udvalgsmøder, bestyrelsesmøder, bibelstudiegrupper og lignende møder i LM-regi, henviser vi til den lokale ledelse. Men vær opmærksom på myndighedernes anbefalinger, og vis hensyn til hinanden,” siger generalsekretæren.

Landsmøde 2020 er udskudt

Regeringens anbefaling lyder i skrivende stund, at man ikke samles flere end 100 personer de næste 14 dage.

Landsmødet er derfor udskudt til 2021, hvor det vil blive afholdt i St Bededagsferien 30. april - 2. maj.

 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Comments