Generationsskifte i Aroskirken

Foto: Indsættelse af Kristoffer Enevoldsen som præst
Søndag den 23. august blev Kristoffer H. Enevoldsen indsat som præst i LM’s frimenighed Aroskirken i Aarhus (privatfoto).

30-årige Kristoffer Enevoldsen er ny præst i frimenigheden Aroskirken. Han skal skabe relationer mellem LMU’erne og de voksne LM’ere i Aarhus

28/08/2020 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

Søndag den 23. august var der festgudstjeneste i LM’s frimenighed Aroskirken i Aarhus.

Da kunne de nemlig formelt indsætte deres nye præst, Kristoffer H Enevoldsen, der allerede havde været i gang med opgaverne i cirka tre uger.

LMU’erne i Aarhus skal være glade for LM

Tomas Hansen, der er formand for menighedsrådet i Aroskirken, fortæller, at Kristoffers stilling er todelt.

”Han skal dels være præst i Aroskirken og dels indgå i en fælles indsats blandt byens fem LM-enheder,” uddyber Tomas Hansen.

Her er Kristoffer Enevoldsens opgaver at skabe relationer og organisere brobygning og medvandring for LMU’erene på tværs af enhederne.

”Formålet er, at LMU’erne skal være glade for LM, mens de er i Aarhus,” siger menighedsrådsformanden.

De fem LM-enheder i Aarhus arbejder tæt sammen

Samtidig understreger han, at Kristoffer Enevoldsens arbejde blandt LMU’erne sker i tæt samarbejde med de tre LMU-foreninger, Aroskirken og LM-kredsen i Aarhus.

30-årige Kristoffer Enevoldsen er under uddannelse som teologi på Københavns Universitet og DBI/FIUC. Som præst i Aroskirken afløser han 65-årige Flemming Hansen, der sammen med sin kone, Ritha, rejste til Iringa i Tanzania som missionær for LM i januar 2020.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.