Fondsstøtte skal skabe hverdagsmissionærer

Forsiden af Gud mig og min næste-hæftet
Discipel 24:7-projektet skal munde ud i en fortsættelse af studiehæftet Gud, mig og min næste fra 2017 (foto: LM)

Treårig halvtidsansættelse skal give LM’erne inspiration til at dele evangeliet med naboer, kolleger og ikke-troende venner

18/06/2018 / Nicklas Lautrup-Meiner nlm@dlm.dk

Et projekt om frimodighed til at dele sin tro.

Det er essensen af LM’s nye projekt Discipel 24:7, som begynder i efteråret.

Projektet er gjort mulig af et sekscifret støttebeløb fra Borgfonden til ansættelse af frimenighedspræst Peter Leif Mostrup Hansen i en treårig halvtidsstilling.

En fortsættelse af Gud, mig og min næste

Sidste år udkom studiehæftet Gud, mig og min næste.

Discipel 24:7 er en videreudvikling af det fokus, der var i hæftet, forklarer LM’s menighedskonsulent Birger Reuss Schmidt:

”Målet er at hjælpe folk til at udbygge relationer til ikke-troende og fortælle dem evangeliet. Det handler ikke om nye aktiviteter, men om at udbygge relationer.”

Hjælp til at fortælle om kristendommen i Danmark

I første omgang skal Discipel 24:7 udmønte sig i et nyt studiehæfte til bibelstudiegrupper.

Hvor det første hæfte handlede om at opbygge relationer, skal det næste hæfte, der er planlagt til 2019 handle om, hvordan man udbygger relationer og deler sin tro i hverdagen.

Det er især Peter Leif Mostrup Hansen, der skal arbejde med hæftet, men indholdet produceres af samme gruppe, som stod bag Gud, mig og min næste med inspiration fra materialer fra den amerikanske kirke Soma.

Kraft og energi til at fortælle om den kristne tro

Peter Leif Mostrup Hansen er præst i LM-frimenigheden RandersKirken.

Han glæder sig over den økonomiske opbakning til arbejdet, som han håber kan være med til at sætte endnu større fokus på det kristne evangelium:

”Vi vil gerne skabe frimodighed til, at folk ser sig selv som missionær eller discipel, uanset hvor de er, eller hvem de er og udfolde, at det er evangeliet, der er styrken til at leve som missionær i hverdagen.”

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.