Flere deltager på kortere bibelkursus

Bibeldage på LMH
Bibeldage er en ny og kortere udgave af det Bibelkursus, som LMH har afholdt i mange år. Men samtidig har det flere undervisningstilbud. (Foto: LMH)

LMH har i år afkortet Bibelkursus til en forlænget weekend. Det har tiltrukket deltagere, som stadig er på arbejdsmarkedet

22/01/2020 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

Hvis du vil overnatte på værelse, skal du være hurtig - der er ved at være udsolgt!

Sådan skriver Luthersk Missions Højskole (LMH) på Facebook om tilmeldingen til Bibeldage den 6.-8. marts.

Henrik Nymann Eriksen er forstander på LMH. Han fortæller, at de glæder sig over, at der er så mange tilmeldt, at de er nødt til at opfordre til, at man sover hos venner/bekendte i Hillerød, hvis man ikke ønsker at sove på sovesal.

Behøver kun bruge en enkelt feriedag eller afspadseringsdag

Bibeldage er en ny og kortere udgave af det Bibelkursus, som LMH har afholdt i mange år. Først i uge syv, og siden 2016 i uge 10.

”Vi havde imidlertid et ønske om at lave en udgave af Bibelkursus, som i højere grad imødekom dem, der stadig er på arbejdsmarkedet,” siger Henrik Nymann Eriksen.

”Det blev til en forlænget weekend fra torsdag aften til søndag middag, sådan at man kun behøver bruge en enkelt feriedag eller afspadseringsdag.”

Noget tyder på, det er en rigtig prioritering. I hvert fald kan de se på tilmeldingerne, at flere, der tidligere har sagt, at de havde lyst til at være med, men hvor det arbejdsmæssigt ikke kunne lade sig gøre, er tilmeldt i år.

Nyt koncept med mange valgmuligheder

En anden ny ting ved Bibeldage er, at man delvist selv kan sammensætte ”skemaet”.

Både om eftermiddagen og ved de sene møder efter aftenkaffen er der nemlig to muligheder at vælge imellem.

Om eftermiddagen omfatter de nye tilbud et retrætespor, og efter aftenkaffen er der blandt andet tilbud om minikoncert, aftensang og ”godnathistorie”.

”Vi tilbyder et kortere kursus og samtidig flere tilbud,” siger Henrik Nymann Eriksen.

”Det skyldes både de mange valgmuligheder, men også at der er et undervisningsmodul mere om eftermiddagen, end der har været hidtil.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.