Personligt
foto: Bonnie Myhre

Lejre gav lyst til at høre mere om Jesus

30/06/2015 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

Bonnie Myhre fra Hillerød var på børnelejr første gang som 11-årig. At være lejrdeltager har betydet så meget for meget hendes tro, at hun selv blev aktiv i LM’s lejrarbejde.

”Jeg var så glad for at komme på børnelejr, fordi jeg mødte ting, der gav mening, samtidig med at vi kunne have det sjovt og hygge,” siger Bonnie Myhre.

”For eksempel oplevede jeg, at en festaften sagtens kan indeholde masser af sjov og underholdning uden dans og alkohol.”

Første kristne litteratur

Bonnie Myhre er ikke vokset op i et troende hjem, og det var på børnelejre, at Jesus blev stor og virkelig for hende.

”Jeg var engang med til at vinde et terrænløb, og vi fik et lillebitte hæfte med spændende historier i præmie. Det var min første kristne litteratur – jeg læste den mange gange og har den stadig,” siger hun.

De små dryp af bibelord betyder noget

”De små aftenandagter på sovesalene var et af de steder, hvor jeg sugede til mig. Jeg var en af dem, der ikke blev stopfodret med kristendom derhjemme og havde lyst til at høre mere.”

Især hørte hun det på en særlig måde, når nogle, der ikke meget ældre end hun selv, holdt andagt og satte ord på, at det med Jesus betød noget for dem.

Fra deltager til leder og arrangør

Da Bonnie Myhre var 16-17 år, blev hun spurgt om at være medhjælper på en lejr sammen med veninde. Det var startskuddet til selv at engagere sig. Det blev til 24 år som medlem af lejrudvalget i LM Nordsjællands afdeling.

”På baggrund af min egen historie vil jeg gerne være med til at lægge til rette for den fantastiske mulighed for at synge, lege og fortælle budskabet om Jesus ind i børns hjerter,” siger hun.

 

Bearbejdet uddrag af artikel trykt i Tro & Mission nr 12/2015

Læs også:

Børnene er fremtidens kirke

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Steen Skovsgaard
Som kristne forældre og formidlere til børn er vi altid på udkig efter godt og inspirerende materiale, som gru…