Personligt
Foto Christina Eriksen

En kærlig hilsen fra Køge

07/03/2024 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

Christina og Daniel fik et tydeligt kald fra gud til at flytte til køge. senere blev de klar over, at gud allerede længe havde haft arbejde i gang i området.

Christina og Daniel Eriksen bor i Køge, hvor de kommer i LM-frimenigheden Køge Bugt Kirken. Hun oplever, at de fik et meget konkret kald til at flytte til Køge. 

Tidligere boede de i København, hvor de kom i Københavnerkirken. De var med i en ”plantergruppe”, der talte om at flytte til steder, hvor der ikke er så mange kristne. En deltager i gruppen nævnte Stevns – området syd for Køge - som en mulighed. 

”Det ramte Daniel, og han og jeg bad over det,” siger hun.

Kort tid efter fik de deres ældste søn, og nogle venner kom på barselsbesøg. De havde en ramme sodavand med, og i kassen lå et kort, hvor der stod: En kærlig hilsen fra Køge. 

”Ingen vidste, hvor kortet kom fra, men vi opfattede det som en bekræftelse fra Gud på, at vi skulle derned,” fortæller den 32-årige mor, der er konsulent i en fagforening.

Hun er senere blevet klar over, at Gud har haft arbejde i gang i Køge-området, længe før de kom dertil. 

”Han vidste, at der var behov for nogle, der kunne tage over efter andre, der var flyttet. Det er tydeligt, at han har lagt helt konkrete gerninger til rette – blandt andet en legestue med 50 personer, hvor mange ikke kender Gud,” siger hun. 

Dette er et uddrag fra en artikel i Tro & Mission nr. 07/2023. Hele artiklen kan læses her.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Mathias Secher Rom
Magtesløs Styrke er en bog, der skal læses langsomt, mens man efterprøver ordet hos sig selv.  Den handler kor…