Luthersk Mission intensiverer indsats i Cambodja

Kids Club i Siem Reap
Noget af det, LM støtter op om, er oprettelsen af kristne børneklubber. Her er det fra en Kids Club hos evangelistparret Sharon og Yi uden for Siem Reap, hvor der kommer op til 45 børn i alderen 4-13 år. Foto: Kenneth Bæk Merrild

Med to kommende udsendelsesfester i januar og en tredje på vej kan LM se frem til en yderligere styrkelse af missionsarbejdet i det østasiatiske land, hvor mange endnu ikke har hørt evangeliet

19/12/2023 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Søndag den 7. januar samles LM'erne til udsendelsesfest i missionshuset i Nansensgade i København for Signe og Anders Wiwe Phillips og deres to børn.

Søndagen efter - den 14. januar - går turen til den anden ende af landet, hvor Helle og Simon Gaedt Poulsen og deres tre børn udsendes fra Kristkirken i Kolding.

Begge familier skal rejse ud til opgaver i Cambodja - familien Poulsen til Siem Reap og Wiwe Phillips til et af Luthersk Missions nyeste indsatsområder, Battambang.

Flere udsendte missionærer kan støtte de lokale kristne

Siden udsendes parret Birgitte og Niels Kousgaard fra Løgumkloster - først til forberedende kursus på All Nations i England i efteråret 2024, og derefter rejser de også til Cambodja.

De mange udsendelser betyder, at LM over de kommende år kan intensivere arbejdet i Cambodja, siger missionskonsulent Christian Lund Pedersen.

"Det er rigtig glædeligt, at der kommer flere missionærer ud, for så kan vi bedre støtte de lokale kristne i deres arbejde med at nå længere ud," siger han.

Cambodja er endnu et land med mange unåede

Missionskonsulenten fortæller, at Cambodja stadig er et land med få kristne, der er meget nye i troen, og at man derfor fortsat kan betegne det som "unået område".

"I LM ønsker vi at nå de mindst nåede med evangeliet, og det sker lige nu i Cambodja, hvor vi oplever stor kirkevækst."

Et af de steder, hvor LM ønsker at udvide missionsarbejdet, er i området Run Ta Ek i det nordlige Cambodja, hvor op mod 40.000 familier er tvangsflyttet til.

Derfor bliver der brug for ekstra hænder til at støtte op om det allerede eksisterende arbejde i og omkring Siem Reap, siger Christian Lund Pedersen.

"Desuden sender vi Signe og Anders til Battambang, hvor Anju og Mika allerede er, så de kan gå ind i yderligere opgaver dér."

--

Støt Cambodja

Lige nu har LM brug for mindst 500.000 kroner i ekstra gaver i december, hvis det planlagte skal kunne gennemføres.

> Støt arbejdet nu.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.