Find balancen mellem opgaver og hvile

Forside Budskabet 4 2022
Budskabet sætter fokus på, hvad travlheden i samfundet gør ved de kristne - og hvad det betyder for tro og fordybelse (Foto: Pexels.com).

Hastigheden i samfundet generelt er stigende. Det præger hverdagen for mange mennesker. Og for nogle har corona-tiden, hvor mange aktiviteter ellers var aflyst, ovenikøbet afsløret en rastløshed. 

30/09/2022 / Ole Solgaard os@dlm.dk

Det nyeste nummer af fordybelsesmagasinet Budskabet tager fat på temaet ”Midt i en travl hverdag”. Temaet kredser om spørgsmål som:
•    Hvad gør denne travlhed og uro ved os? Og hvad betyder det for vores tro og fordybelse? 
•    Hvad indebærer det egentlig at være designet af Gud til både at arbejde og hvile?
•    Hvordan finder vi balance mellem at være og at gøre?

En af temaartiklerne er skrevet af psyko- og familieterapeut Lise Kjeldsen, der siger:

”Perfektionismen lærer os at sætte andres meninger om os selv højere end både Guds tanker om os og vores egne tanker og følelser. Det lærer os at præstere, behage og bevise over for andre mennesker … og over for Gud. Og det giver selvsagt et enormt træk i styrkemusklen. … Ligesom styrkemusklen overbelastes, når vi siger for meget ja, kan den også blive for utrænet og på en måde slap og ugidelig.”

Artiklen er frit tilgængelig her - hvor den også kan høres.

Lyt til Budskabets artikler

Man kan også finde denne lydfil - og enkelte artikler fra tidligere numre af Budskabet - oplæst ved at finde ”Budskabet” der, hvor man plejer at lytte til podcast, fx på Spotify.

Eller man kan finde dem via budskabet.dk eller norea.dk/podcastoversigt.

----------
Det nyligt udkomne nummer af Budskabet indeholder også sognepræst Jens Ole Christensens refleksioner om, hvorvidt Guds nåde giver os lov til at være uperfekte – og en række andre artikler og boganmeldelser.

Hele Budskabet 4/2022 kan læses online her af abonnenter. Har du ikke abonnement, kan du via samme link se, hvordan du får det. 
 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.