Vekselsang og bjergvandring!

27/05/2018

I den forgangne uge har alle Soma Biblias medarbejdere været samlet til tre dage fyldt med undervisning, sang, informationer, boldspil og på sidste-dagen en udflugt! 

img_20180526_075545.jpg

Nogle få af medarbejdene udenfor Mikumi NP

 

 

Her spontan vekselsang midtvejs i en bibeltime!

Det har været indholdsmættede dage, som blev afholdt på et katolsk konference center i provinsbyen Morogoro, som ligger godt placeret i forhold til at få alle Soma Biblias 38 medarbejderne frem fra afdelingerne i Mbeya, Iringa, Mwanza, Arusha og Dar es Salaam. Vi havde blandt andet besøg af Det Tanzaniske Bibelselskab, som holdt en bibeltime og dernæst gav et historisk overblik over Bibelens oversættelse til Swahili, og arbejdet med at oversætte også til de mange lokale sprog i Tanzania. Pastor Oswald Ndelwa underviste to bibeltimer, og fortalte sammen med forlagsleder Philip Bach-Svendsen om arbejdet i Soma Biblias litteratur komite, hvor han er medlem.

Det vindende fodboldhold!

Fire medarbejdere blev takket og anerkendt for mere end 10 års tjeneste i Soma Biblia. En enkelt medarbejder, Eliya Mhando fra Iringa, har været ansat i Soma Biblia i imponerende 30 år, helt fra Soma Biblias spæde start i 1988!

Sidst på dagen var der boldspil af forskellig slags, og tredjedagen var sat af til udflugt. Her var vi først i Mikumi National Park og se på det rige dyreliv, dernæst på vandretur i bjergene ovenfor Morogoro. Et fantastisk smukt og frodigt landskab, men også et indtryk af en næsten nedbrudt infrastruktur, der gør det meget besværligt at fragte afgrøder fra de frodige bjergsider ned til markedet i Morogoro i god stand.

 

Aftensolen i bjergene var betagende smuk - og en god og festlig udflugtsdag til ende. I skrivende stund er enkelte stadig ude på vejene, men her i Dar er vi vel returneret, og kan se tilbage på nogle vellykkede dage med godt sammenhold og et rigt åndeligt fællesskab. Vi er rigt velsignede med dedikerede og trofaste medarbejdere!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.