Spørg frimodigt!

19/09/2019

You don’t get what you don’t ask for!

Udsagnet var et af ti principper, en erfaren svensk fundraiser gav som råd til indsamlings-Danmark på ISOBRO’s årlige fundraising konference i starten af september. Hvad er det jeg ikke spørger om? Eller rettere: hvad er det jeg mister, hvis jeg ikke spørger?

Rådet minder på en bagvendt måde om et tilsvarende råd, jeg fik af en erfaren dansk fundraiser for år tilbage: Hvornår giver folk? Når vi spørger dem! 

Er det virkelig rigtigt? Giver du kun, når du bliver spurgt? Hvad skal du spørges om for at give? Hvad motiverer egentlig dig til at give?

Det er rigtigt, at man kun kan give, hvis man ved, hvad der er brug for. Og det er også vigtigt, at vi i LM ikke tager det for givet, at alle selvfølgelig ved, hvad vi samler penge ind til.
Det er vigtigt, at der kommer konkrete facts og ikke mindst ansigt på vores missionsprojekter. Derfor vil vi gerne fortælle om nydøbte i Cambodja, Masai-gudstjenester i Tanzania, bibelskoleelever i Peru, evangelisation blandt grønlændere i Esbjerg eller fremstød i Rødovre.

Men Bibelens almene udfordring til at give motiverer forhåbentlig også. En motivation, der rækker udover om LM formår at spørge om gaver på den rette måde. En givertjeneste, der ikke beror på smarte kampagner og appellerende spørgsmål.

Gud elsker en glad giver! Og LM er heldigvis velsignet med mange trofaste og vedholdende givere. Og vi har en Gud, der sørger for de nødvendige midler – helt uafhængigt af, om jeg og mine medarbejdere får spurgt på den rette måde. Det har han vist gang på gang. Tak for det.

Også i 2019 er brug for faste givere, procentgavebreve og testamentariske gaver. Det kommer ikke af sig selv.

Så derfor spørger jeg frimodigt: Vil du være med til at bære LM’s arbejde økonomisk? Også i 2019?

---

DIN støtte er med til at hjælpe andre - læs mere på dlm.dk/støt.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.