Mælk og Guds Ord

24/04/2018

Mælk fra naboen
Når man bor i Kiabakari, er der ikke et supermarked lige i nærheden, hvor man kan købe mælk. Til gengæld har vores nabo et par køer. Fra vores køkkenvindue kan vi se kostalden (eller ”koskuret”), og i løbet af dagen græsser køerne på marken på den anden side af vores hus. Så vi bor bogstaveligt talt midt mellem køer, og derfor er det ikke så svært at lave en aftale om at kunne købe mælk hos naboen.

Men nogle gange kan det ikke lade sig gøre alligevel. Når koen har en kalv, er det den, der må få mælken og ikke os, og lige nu har den en kalv. Hvad skal vi så gøre?! Vi kan jo ikke undvære mælken til vores morgenmad.

Mælk udefra
Heldigvis er vores nabokone sød og hjælpsom, og hun hjalp os med at få lavet en aftale med en anden familie, der har køer, og som bor lige uden for Bibelskolens grund. Så hver morgen får vi leveret frisk mælk ved døren, og derfor behøver vi ikke undvære mælken til vores morgenmad, samtidig med vi kan nyde nabokalvens krumspring. Dejligt med stor hjælpsomhed og højt serviceniveau!

Mælkepenge og Guds Ord
I sidste uge, da mælkedamen afleverede mælken mandag morgen, spurgte hun, om hun ikke kunne købe en Bibel og så betale den lidt efter lidt med nogle af pengene fra mælken. Den havde vi ikke lige set komme! Selvfølgelig kunne hun det.

Så dejligt at der her er et menneske, som ønsker at lære Gud bedre at kende ved at kunne læse i Hans Ord derhjemme. Det er en velsignelse at kunne hjælpe andre til Guds Ord ved at købe mælk! Det er ikke sikkert, du har den mulighed, hvis du køber din mælk i Netto, Rema eller Fakta, men Gud giver sikkert også dig en anledning, hvor du kan være med til at hjælpe et menneske nærmere Gud(s Ord).

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.