Cambodja kalder

26/06/2020

Gud kalder til mission. Evangeliet om Jesus skal fortælles til alle mennesker. I Cambodja er der behov for nye missionærer, som vil påtage sig en sådan opgave.

LM har i en længere periode haft en erfaren missionærgruppe i Cambodja. Der er gang i meget godt arbejde, som LM kan være stolt af. Det ønsker vi at fastholde og vil samtidig også gerne udvide arbejdet. På grund af store børn forudser vi, at flere af missionærerne i løbet af de nærmeste år ser det naturligt at stoppe i LM-ansættelsen. Derfor har LM et stort behov for at få kontakt til nye singler eller familier, som gerne vil arbejde som missionærer i Cambodja.

I hovedstaden Phnom Penh er der brug for en teolog på Master-niveau eller højere til at undervise på Phnom Penh Bibelskole. 60-70 studenter undervises i et 4-årigt Bachelor-forløb og et nyt Master-forløb er klar til at gå i gang. Bibelskolen er et vigtigt uddannelsessted for kommende ledere, så undervisningen har store ringvirkninger.

Organisationen “Daughters of Cambodia” i Phnom Penh hjælper prostituerede og voldsramte til at få et bedre liv. Det sker gennem samtaler og ved at oplære dem til færdigheder, de kan bruge i job i erhvervslivet. Desuden gives undervisning i temaer som sundhed, ernæring, børneopdragelse og andre familierelaterede emner. LM vil gerne støtte dette vigtige arbejde med missionær-resurser. Ellers er behovet for at hjælpe i andre sociale projekter i byen også stort.

LM undersøger lige nu muligheden for at udvide sit arbejdsområde fra Siem Reap mod sydvest i retning af Battambang. Det er et af de mindst nåede områder i Cambodja med kristen påvirkning. Vi forestiller os, at der bliver brug for missionærer til evangelisering og bibelundervisning, til sundhedsfagligt arbejde og til at etablere arbejde med børn eller kvinder som målgruppe. Så vi vil gerne i kontakt med nogen, som ser det som spændende og meningsfuldt at være med til at etablere og forme nyt missionsarbejde.

LM ønsker også at få en teamleder i Cambodja. Vi forestiller os, at det er en deltids opgave i kombination med andet arbejde.

Der findes konkrete stillingsopslag på http://dlm.dk/job/missionaer

Tag også gerne kontakt på mobil 41578237 og få svar på dine spørgsmål eller få en uforpligtende snak.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.