Åbent vindue for verdensmission netop nu

31/05/2018

"Vi lever i den største missionstid nogensinde. Aldrig før har evangeliet nået ud til så mange mennesker. Antallet af evangeliske kristne vokser, og nye folkegrupper bliver nået med evangeliet."

Sådan skriver det norske blad Utsyn i det seneste nummer. Det er Norsk Luthersk Misjonssambands nyhedsorgan.

Der er stor kirkevækst i det globale syd, men samtidig har der aldrig været så mange ikke-kristne mennesker i verden som i dag, fortsætter Utsyn.

Antallet af kristne vokser, men det gør verdens befolkningstal også. Derfor vokser antallet af ikke-kristne samtidig.

Det bemærkelsesværdige er, at der heller aldrig tidligere har været så meget forfølgelse af kristne globalt set.

Med andre ord: Der er både store muligheder og store udfordringer i det internationale missionsarbejde. Vi må gribe mulighederne. I LM's missionslande oplever vi også mange steder, at kirken vokser. Mange tager imod Jesus, kommer til tro og bliver frelst. For eksempel har der i de seneste år været omkring 200 unge studerende på de kristne kollegier, som LM har tilknytning til i Cambodja. Stort set alle er blevet kristne undervejs.

Der er et åbent vindue for verdensmission netop nu.

Missionsopgaven er langt fra fuldført, men det nytter. Gud arbejder stadig gennem sit Ord og ved sin Ånd. Guds rige vokser. I LM vil vi gerne være med så langt, som midler og mandskab rækker.

Lige nu har vi akut behov for nye missionærer i de fleste missionslande. Hvordan skal mennesker komme til tro, hvis der ikke er nogen, der fortæller dem evangeliet?

Lad os gribe den store missionsmulighed.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.