Anmeldelse

Vind!

Carsten Hjorth Pedersen
LogosMedia 2014
160 sider – 199,95 kroner
Karina Karlskov-Mortensen

Det har altid været målet i vores hjem at få holdt andagt sammen med vores børn efter aftensmåltidet. Og til det er det godt at bruge en andagtsbog rettet mod deres alder. Dog kan det være svært at få alle i tale, når der er aldersforskel. Vi har prøvet lidt af hvert med mere eller mindre succes.

Derfor var det spændende at tage fat på Carsten Hjorth Pedersens (CHP) nyeste andagtsbog til juniorer Vind. Det er den femte af slagsen, hvor de første tre er udsolgt. Alle har en titel fra det at spille boldspil (Kast, Skyd, Grib, Scor og Vind) CHP har skrevet en andagtsbog om at vinde. Det kan være godt at vinde i en kamp, men det er vigtigere at vinde livet,  det evige liv. Der er rigtig mange gode sammenligninger, så det bliver nemt at forholde sig til, også når teksterne er lidt sværere.

Vi har læst i Vind i cirka en måned nu, og jeg må sige, at vi alle sidder tilbage med et godt resultat. Alle har fået noget med sig, og det på trods af, at vi har børn både før, i og efter målgruppen, som er de 9-13 årige. Og som voksen er jeg også gået fra aftensmaden og har fået noget med mig.

Har du ikke nået at købe et eksemplar af CHP’s første tre andagtsbøger, så skynd dig at få købt denne bog, inden den også er udsolgt. Det er en god bog at læse sammen med sine børn eller børnebørn. Alle vil blive beriget.

Anmeldt i Tro & Mission nr. 13/2014

Tilføj kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Siv Krane Adamsen
Klippefast grund. Grundfjeld. Den slags ord spiller en central rolle i Siv Krane Adamsens hverdag. Hun er projektleder i en stor dansk rådgi…