Ægteskabskursus online

Nyt kursus starter uge 43 (fra onsdag den 26. oktober 2022).
Velkommen til syv aftener med forholdet i fokus: 26. oktober – 2. nov. – 9. nov. – 16. nov. – 23. nov. – 30. nov. – 7. dec. fra kl. 20.00 - 22.00

Så er chancen der for at give parforholdet nogle rigtig gode vitaminer! Indre Missions (IM) og Luthersk Missions (LM) familiearbejde er igen gået sammen om at invitere alle interesserede par til syv online-kursusaftener.

På kurset kommer man blandt andet igennem følgende emner:

  • At bygge et stærkt fundament
  • Kommunikationens kunst
  • Konfliktløsning
  • Tilgivelsens kraft
  • Familiens indflydelse
  • God sex
  • Kærlighed i praksis 

Aegteskabskursus

Indhold

Materialet, som vil blive brugt, er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne værdier og principper. Men alle, som gerne vil vokse tættere sammen som par og som ønsker at ruste deres parforhold til fremtiden, er meget velkommen til at deltage.

> Læs mere om materialet og konceptet på parkursus.nu.

Aftnerne vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne, videooplæg på engelsk (som er tekstet på dansk), og individuelle parsamtaler med hinanden hjemme i stuerne. Kurset veksler mellem oplæg og 4-5 små samtalesessioner. Der bliver ikke debat og samtale i det virtuelle rum. Samtalen er udelukkende hjemme i hver jeres stuer, så på den måde er det meget anonymt. Der kan dog stilles afklarende spørgsmål i chatten undervejs.

Pris

Undervisningen er gratis, men alle deltagere skal købe kursushæftet, som er på ca. 150 sider. Det kan bestilles som hæfte på www.mediacellen.dk og koster 340 kr. for to hæfter incl. forsendelse. I kan også få tilsendt materialet som en PDF-fil og printe den ud i to eksemplarer. Det koster 100 kr. Det er vigtigt, at begge deltagere har et eksemplar, da der findes en del øvelser til hvert emne.

Kontakt og tilmelding

Senest mandag den 10. oktober til familiekonsulent Kristian Andersen ka@dlm.dk.  Ved tilmelding skal I oplyse jeres navne og den e-mailadresse, vi skal sende online-linket til. I skal også skrive, at I bestiller kursushæftet ved Mediacellen.

Nye kurser starter:
Aarhus 6. oktober 2023
København 6. januar 2024.

> Læs mere på familiearbejde.dk