LM’s Landsmøde er også for børn og unge

Foto Dreng og kanin
LM Kids opfordrer til, at børnene tager deres kæledyr med på Landsmøde. En af aktiviteterne er nemlig et børnedyrskue (Foto: Freepik).

Børn og unge har deres eget program på LM’s Landsmøde i april. med aktiviteter, dyr og bibeltimer”, fortæller arrangørerne

02/02/2024 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

”Tag din kanin, hamster, fugl eller et andet kæledyr med på LM’s Landsmøde.”

Sådan opfordrer Kids-konsulent Kristian Larsen og fortæller, at et hjørne af den hal, hvor LM Kids holder til, bliver indrettet til et børnedyrskue.

LM’s Landsmøde den 26.-28. april i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er nemlig for hele familien – og altså også for familiens kæledyr.

”Der er måske nogen, der stejler lidt over at tage dyr med, men man kører jo gladelig rundt med sin hund, så hvorfor ikke også andre dyr?” spørger han.

”Man skal heller ikke være bange for, hvordan dyrene har det, mens de er på Landsmøde. Vi har nemlig helt styr på, at de har det godt.”

Programmet for børn er fyldt med dyr

Lørdag bliver alle dyrene på børnedyrskuet bedømt af et sjovt dommerpanel. Kristian Larsen fortæller, at de blandt andet går ud fra, hvordan buret er pyntet, og hvordan dyret bliver præsenteret.

Men dyr kommer også til at fylde i børneprogrammet på andre måder. 

Kristian Larsen fortæller, at forkyndelsen tager udgangspunkt i noget med dyr, og de forventer at få besøg af nogle, der kan fortælle om Guds fantastiske skaberværk og vise noget af, hvad dyr kan lære. 

Daniel glæder sig til at forkynde for Between’erne

Juniorer og teenagere i LM Between har også deres egen base på Landsmødet, hvor de samles til hygge og masser af aktiviteter – for eksempel bowling – og de har deres egne bibeltimer, som tager udgangspunkt i Landsmødets tema: Fri. 

Dem holder Daniel Munch fra Hillerød, og han glæder sig til at tale til dem - og til at gøre en masse ud af det visuelle.

”Det er altid sjovt at tale til juniorer og teenagere, for her kan jeg nemlig bruge mange billeder og videoer,” siger han.

Han håber også at få mulighed for at hænge ud med de unge, så de ikke kun møder ham som ham, der står på scenen, men som en voksen, der gider hygge sig med dem. 
 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.