Endelig hverdag for volontørerne i Cambodja

Foto: Engelskundervisning Siem Reap 2021
Christina Munch underviser de lokale børn i engelsk gennem Church of Siem Reap et par gange om ugen (Privatfoto).

Efter en hård start med begrænsninger på grund af corona er LM’s volontører både i Phnom Penh og i Siem Reap nu i gang med de opgaver, de rejste ud til

06/12/2021 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

Hverdagen for LM’s fire volontører i Cambodja er nu begyndt at ligne det, som jobopslagene stillede dem i udsigt for et års tid siden.

Siden i foråret har landet været mere eller mindre lukket ned på grund af corona, og derfor har deres opgaver været anderledes de første tre måneder af deres ophold.

Størstedelen af deres tid er indtil nu gået med at hjælpe danske missionærbørn med deres engelske online skole, men nu er HOPE International School, hvor børnene går, fysisk åben i både Phnom Penh og Siem Reap.

Rart at bruge tid sammen med klienterne på Daughters

”Dette har gjort, at hverdagen har ændret sig en del for Karen og mig,” fortæller Laura Mikkelsen. 

De har i flere uger givet engelskundervisning på Daughters i Phnom Penh, hvor man hjælper kvinder ud af prostitution, men nu hjælper de også til i organisationens børnehave og smykkeværksted. 

Karen Toft Lodahl tilføjer, at hun er begyndt at undervise 11-årige Gustav Hansen i dansk på HOPE School.

Laura og Karen er enige om, at det er rart at have fået en hverdag, hvor man kommer lidt mere ud, og de nyder at kunne bruge lidt mere tid sammen med klienterne på Daughters.

Undervisning af lokale børn i engelsk

Hverdagen har også ændret sig for Trine Mortensen og Christina Munch i Siem Reap.

Trine er nu på fuld tid sammen med to-årige Debora. Hun fortæller, at det har givet dem et tættere forhold - og et stort kendskab til byens legepladser.

Christina underviser de lokale børn i engelsk gennem Church of Siem Reap et par gange om ugen og står for danskundervisning af Deboras søstre Noomi på 9 år og Lydia på 7 år.

”Vi er glade for vores arbejdsopgaver og trives i det,” siger de.
 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.