Bornholmske LM'ere får rabat på studiebibel

Afdelingssekretær på Bornholm, Thomas Olofson
Underviser på kurset, afdelingssekretær Thomas Olofson, glæder sig over, at det gode tilbud om at købe studiebibelen kan hjæpe folk til bedre at forstå det, de læser i Bibelen. Privatfoto.

LM og ELM på Bornholm er gået sammen om at tilbyde deres medlemmer den norske studiebibel "Bibelen Ressurs" for kun 150 kroner - sammen med en workshop i at bruge den.

28/02/2022 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Et godt samarbejde mellem Luthersk Mission og Evangelisk Luthersk Mission (ELM) på Bornholm og den norske bibeludgiver Norsk Bibel har gjort det muligt at forhandle en god medlemspris på den populære studiebibel Bibelen Ressurs.

Værket anses for at være den mest omfattende, men også mest bibeltro et-binds studiebibel i hele Skandinavien.

Studiebibelen, der normalt koster 500 kroner, og som anbefales af blandt andre Luthersk Missions Højskole og Dansk Bibel-Institut, kan nu købes for 150 kroner.

Med tilbuddet følger også en workshop i maj tre forskellige steder på Bornholm, hvor afdelingssekretær i LM, Thomas Olofson, vil undervise i brugen af Bibelen.

Det er lidt ligesom at have en schweizerkniv i lommen

”Mange læser i deres bibel, men ved ikke rigtig, hvad de skal bruge det til, som de læser. Det hjælper rigtig meget at få det sat ind i en sammenhæng.”

”Med denne bibel er det lidt ligesom at have en schweizerkniv i lommen,” siger afdelingssekretæren og forklarer:

”Nu er jeg selv lidt af en bognørd, så jeg har en masse bibelkommentarer stående hjemme på hylden. Men de er jo ikke så nemme at slæbe med sig i bibelstudiegruppen, og denne bibel har det hele i ét,” understreger han.

Hver bog indledes med et afsnit om "Kristus i skriften"

Bibelen Ressurs er et gedigent værk på 2.380 sider. På hver side med bibeltekst er der en halv sides kommentarstof nedenunder.

Desuden er bogen spækket med kort og tidslinjer, som sætter teksten ind i den rette historiske sammenhæng. Hver af Bibelens bøger indledes med et afsnit om ”Kristus i skriften.”

Studiebiblen er relevant for alle forkyndere og børnemedarbejdere, der skal forberede en tekst, men også for helt almindelige bibellæsere, der bare gerne vil have et større udbytte af det, de læser.

Eneste forudsætning er, at man har nemt ved at læse tekster på letlæst norsk, men det burde ikke afholde nogen, mener Thomas Olofson.

”De fleste vænner sig hurtigt til det efter et par minutters læsning. Det er lidt ligesom at læse dansk med stavefejl,” forklarer han.

---

Workshoppen foregår torsdag den 5. maj kl. 19 hos LM i Rønne, lørdag den 7. maj kl. 9.30 hos ELM i Nexø og tirsdag den 17. maj kl. 19 hos LM i Aakirkeby.

Der er sidste frist for tilmelding til worshoppen den 1.april til Thomas Olofson, tho@dlm.dk.

Den lave pris på Bibelen Ressurs er kommet i stand ved et tilskud fra ELM og LM.

Derfor er det en medlemspris, men andre er også velkomne til at tilmelde sig workshoppen og købe bogen til vejledende pris, oplyser Thomas Olofson.

Bibelen Ressurs

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.