Særlige tilbud:

Bibellinje; Hvert år tager linjeeleverne på studietur til Israel, og i det daglige er der fokus på bibelundervisning, discipelskab og børne-/juniorarbejde.

Internationale projekter; Solgården deltager i et EU udvekslingsprojekt, der er to årlige udlandsture, besøg i EU-parlamentet og fokus på international mission.

Aviskonkurrence; Nogle elever deltager i aviskonkurrencen ”Skriv til avisen” og har vundet Danmarksmesterskabet tre gange.

10.klasse på to måder; Solgården tilbyder en projektorienteret 10.klasse ”10.around” og en almindelig 10.klasse ”10.classic”.

Sport og musik; Musik- og sportslivet har gode rammer. Eleverne er ofte ude til kampe og turneringer i fodbold, volleyball eller badminton. På musiksiden står eleverne ofte for musik til lovsangsaftner, og to gange årligt spiller de for rigtig mange unge fra oplandet ved arrangementet ”YoungPraise”.

Livet i lm

Efterskolen Solgården

Peter Jensen

Forvandlende fællesskab er statementet på Efterskolen Solgården, for det er netop, hvad skolen ønsker for sine elever, blandt andet via mødet med Jesus i Bibelen, voksne, der vil dem, og faglige udfordringer i fællesskab med jævnaldrene.

Oliver Østergaard Pedersen fra Hvidovre har været elev på Solgården i Vestjylland i to år.

”Det har været to år, som har udviklet mig helt vildt. Da jeg kom, følte jeg mig som en lille, stille dreng, men i dag tager jeg masser af initiativ til spil, hygge, sport og er med til at arrangere en hel masse af de ting, som sker på skolen, det er for fedt,” smiler Oliver.

Jeg har fået bedre styr på Bibelen

foto: Oliver og Nicklas på Efterskolen Solgården 2014I 9. klasse gik Oliver på skolens medielinje, i 10.klasse på Bibellinjen, hvor en tur til Israel er en del af undervisningen.

”Det har været noget helt særligt at komme i dybden med Bibelens beretninger, se dem lidt mere fra oven. Jeg føler, at jeg har fået bedre styr på Bibelen.”

”Israelsturen var simpelthen bare fantastisk. At være der, hvor Jesus levede, har gjort, at jeg bedre kan se tingene for mig, samtidig havde vi det også bare super sjovt på turen,” siger Oliver.

Jeg har fået mange nye venner

Nicklas Rasmussen fra Randers tog på Solgården i 10. klasse uden at kende særlig mange af de andre elever på forhånd.

”Jeg har fået en hel masse god venner og føler mig virkelig godt tilpas på skolen,” fortæller han.

”Men for mig er det også vigtigt, at Solgården er en kristen skole for det styrker mig i troen og klæder mig på som menneske.”

Sport og Musik er især det, Nicklas har brugt tid på:

”Jeg spiller ofte til lovsangsaftnerne og det er virkelig godt. Samtidig har jeg også spillet masser af volleyball og fodbold.”

Efterskolen Solgården er en af LM’s fire efterskoler.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Poul Hoffmann
”Udsynet til den nye himmel og den nye jord forstærkes i vores alder. Og når man lægger mærke til, hvad der sker i Israel og andre steder i…
Rob Parsons
”Jeg beder om, at mine børn ikke kommer til at hade Gud på grund af mig.” Citatet kommer fra en ledende person…