Projekt

Studenterarbejde

De kristne studerende i Cambodja støttes og opmuntres til at være tydelige kristne i deres studiemiljø

Der dannes små, kristne studentergrupper på flere af Cambodjas mange universiteter. Luthersk Mission støtter dette arbejde i Phnom Penh.

Visionen er, at de unge skal være kristne i deres daglige miljø og selv fortælle evangeliet videre til deres medstuderende. De har dog brug for et netværk, hvor de kan opmuntre og støtte hinanden. Dette opnås ved jævnlige fællessamlinger.

Cambodjanerne har gradvist overtaget mere af ansvaret for studenterarbejdet, senest med valget af en cambodjansk generalsekretær for studenterarbejdet i Phnom Penh. Så missionærerne fungerer primært som konsulenter.

Du kan bidrage til, at flere studerende i Cambodja bliver kristne.

> Giv en gave til det kristne studenterarbejde i Cambodja.

De kristne beder sammen på universiteterne

De studerende samles til bøn eller bibelstudium på deres studiested. Der er ikke tilladelse til offentlige samlinger på universiteterne, men det er ofte muligt for dem at samles i små grupper uden for undervisningstiden for at bede sammen.

Lørdage samles studerende fra forskellige universiteter i Phnom Penh til andagt og bedemøde. Der er også studenterarbejde i Siem Reap, og man er i gang med at udvælge endnu en studieby at engagere sig i. En gang om året holdes en fælles lejr.

For at få kontakt til flere studerende, er man begyndt at tilbyde bibelstudie på engelsk.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.