Den største vil bruge lille mig!

24/11/2017

Tingene er virkelig vendt på hovedet. Tænk at himmelen og jordens skaber, verdens frelser vil bruge lille mig i sit missionsarbejde! Jeg får lov til at være den lille og den begrænsede - men ikke den ubrugelige.

Dette underlige paradoks var en hovedpointe på årets missionskonference, Mission17, hvor omkring 350 unge var samlet om en weekend i missionens tegn - og der var masser af stof til eftertanke.

Missionær i Tanzania, Simon Roager, var på besøg og opfordrede os deltagere til at bede 'Jesus, her er jeg, send mig' uden at sige 'men, ikke derhen...' eller 'men, kun til dem og dem'. Men tør jeg bede sådan? Ja, men det tør jeg kun fordi, at Gud er den store, og jeg er den lille!

Gud er chef for sit missionsarbejde, og jeg er bare medarbejder.

Gud elsker hele verden (jf. Johannesevangeliet 3,16), og det kan han, fordi han er Gud. Jeg kan ikke elske hele verden, men jeg kan elske, gøre godt og fortælle om Jesus i mit lille nærområde og i mine relationer.

Men hvor skal jeg dog starte? Jeg ved det snart ikke. Måske vil jeg sætte slik frem i min opgang d. 1. december og ønske mine naboer 'glædelig advent'. Det kunne skabe lidt glæde på en grå vinterdag og hvem ved - måske give anledninger til at tale om, hvad advent er.

/Kristine

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.