Anmeldelse
Cd-cover: Gospel-kids

Gospel-kids Festival - opsamlings-cd

Gospel-kids
Refleks Musik
12 sange - 149,95 kroner
Ditte Nygaard

I forbindelse med forårets Gospel-kids-stævner blev der udgivet et opsamlingsalbum.

Numrene er remiksede og remasterede udgaver af de ni nyskrevne sange fra 2014-2016 plus tre helt nye, som blev brugt til festivalerne i 2017. 

Gospel-kids er et korkoncept for børn og juniorer med fokus på sang, bevægelse og livsglæde. Udgivelsen er sket i samarbejde mellem Refleks musik, IM Musik og DFS (Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler).

Sangene er indsunget af børnekor og unge solister. Sangerne er bakket op af dygtige musikere, der har lidt længere livserfaring end solisterne. Sammen skaber de et musikalsk univers, som er i velkendt Gospel-kids-stil. Der er højt tempo og stille eftertænksomhed, og albummet bidrager med god afveksling.

Musikken rummer både liv og glæde, og så er den medrivende. Det er hele vejen igennem et dejligt album at lytte til – og i børneperspektiv er det hurtigt blevet den foretrukne cd herhjemme! 

Både tekster og musik er skrevet og komponeret af flere forskellige bidragydere. Selvom der er forskellige ophavsmænd bag sangene på albummet, bliver der skabt et gennemført og varieret udbud, som alle rummer den samme ånd.

Og netop denne ånd er så essentiel for Gospel-kidssangene. De emmer af en glæde ved at leve livet med Kristus, samtidig med at de rummer en seriøsitet og bevidsthed. De er skrevet i et letforståeligt sprog, men er på ingen måde simple. Tværtimod rummer de en kompleksitet og dybde, der får dem til at stå stærkt i min og faktisk også i mine børns tanker. Evangeliet serveres i børnehøjde og skaber, fra vores perspektiv, en nysgerrighed og et kendskab til livet med Jesus. 

Musikken er interessant, og melodierne fanges hurtigt, men teksterne gør, at man bliver hængende. Jeg er imponeret over det vidnesbyrd, sangene bidrager med – både for børn og voksne!

Bragt i Tro & Mission 07/2017

Tilføj kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Lisbeth Madsen
”Madsen Racing” står der – foruden et par sponsornavne – på siden af den grønne varevogn, der har base i indkørslen hos en LM-familie i land…