Vi ønsker at være et bevis på Guds kærlighed

Foto: Engelskundervisning i Siem Reap
Volontørernes hovedopgave bliver engelskundervisning ud fra Church of Siem Reap. Her er det volontør Julius Vadiveal, der underviser. (Foto: Maria Nitzsch Hastrup)
Caroline Slot Pedersen og Simona Kragh Jensen skal være volontører i Siem Reap i Cambodja. De glæder sig til at dele liv og tro med de unge i kirken der

29. marts 2017 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

”Jeg glæder mig helt vildt til at møde de cambodjanske unge og til at dele liv og tro med dem,” siger Caroline Slot Pedersen fra Videbæk.

Sammen med Simona Kragh Jensen fra Svaneke skal hun være volontør for LM i Siem Reap i Cambodja fra august og et lille år frem.

Her bliver deres hovedopgave at undervise børn og unge i engelsk ud fra Church of Siem Reap, som er den kirke, LM samarbejder med i Siem Reap.

Det skal gå begge veje med at lære af hinanden

Caroline, 18 år, og Simona, 20 år, går henholdsvis på STX og Luthersk Missions Højskole.

De glæder sig til at blive en del af en kristen menighed med en helt anden kultur og gudstjenesteform, end de er vant til.

”Jeg glæder mig også til at lære noget af dem,” tilføjer Caroline.

Ud over engelskundervisningen og andre opgaver i menigheden skal volontørerne også stå for danskundervisning af missionærparret Dina og Henrik Jakobsens skolesøgende børn.

Det giver god mening at være volontør

Simona har altid gerne villet ud og rejse og se noget af verden, og netop der synes hun, at det giver god mening at være volontør.

”På den måde kan jeg kombinere det at rejse med at være med til at sprede det glædelige budskab om vores Herre og Frelser Jesus Kristus,” siger hun.

”Og jeg kan også hjælpe mennesker i andre lande, hvor alle ikke er lige så privilegerede, som jeg er.”

Caroline fortæller, at sangen ”The proof of your love” udtrykker grunden til, at hun gerne vil være volontør.

”Det er netop min bøn, at mit liv må blive et bevis på Guds kærlighed. Jeg håber og beder om, at det, at jeg vil rejse så langt hjemmefra for at hjælpe unge cambodjanere med engelsk og blive en del af deres hverdag, må opleves som et tegn på Guds kærlighed,” siger hun.

Læs mere om LM's engagement i Cambodja.

Tilføj kommentar