Spørg om tro-videoer fra LMH

Vi føler os meget velkomne på LMH

foto: Emilie og Anne Sofie
Emilie (t.v.) og Anne Sofie følte sig godt tilpas som gæste-elever på LMH. Foto: Ditte Olsen
25 unge gæster fik smag for højskolelivet i weekenden. I mini-udgave blev de præsenteret for alt, hvad skolen kan tilbyde.

25. marts 2015 / Ditte Olsen, do@dlm.dk

Der er over 70 elever på Luthersk Missions Højskole for øjeblikket. I weekenden den 20-22. marts gjorde de deres bedste for at inkludere 25 gæste-elever i fællesskab og undervisning.

”Eleverne har været rigtig gode til at hjælpe til med, at gæsterne skulle føle sig velkomne og få et godt indtryk af LMH,” siger vagthavende lærer Daniel Burgdorf.

Venligt og åbent fællesskab

Og det bekræfter i hvert fald to af gæsterne.

”Folk er åbne og venlige, og selv om jeg ikke kender mange her på forhånd, føler jeg mig velkommen,” siger Emilie Johansen fra Holstebro.

16-årige Emilie blev inviteret af en veninde, som er elev på LMH lige nu. Hun var noget spændt på at opleve LMH. Hun kommer ikke selv fra en kristen baggrund og tænkte, at bibelundervisningen nok var lidt svær at forstå, men hun ville da gerne besøge sin veninde.

Lærerig og letforståelig undervisning

”Jeg blev positivt overrasket. Selvom jeg ikke har de store bibelkundskaber, kunne jeg sagtens følge med og fik også noget at tænke over.”

”Og stemningen her er afslappet, så man får frimodighed til at række fingeren i vejret og spørge, hvis der er noget, man ikke lige forstår,” siger hun.

Anne Sofie Vævest Madsen for Skjern er enig. Hun var også på gæsteweekend sidste år og kendte lidt til skolen på forhånd.

”Jeg kom igen i år, blandt andet fordi jeg ved, at undervisningen her er god. Den er spændende, man sidder ikke og falder i søvn. Jeg synes, man lærer helt vildt meget.”

foto: LMH-lærer udleverer slik til en gæsteelev

Gæster, som ville være elever, fik en spand slik

Anne Sofie var en af syv gæster, der tilmeldte sig et LMH-ophold i fremtiden. Det udløste en spand slik fra den vagthavende lærer.

”Men jeg havde bestemt mig på forhånd. Egentlig ville jeg have været elev nu, der kom bare noget i vejen,” smiler Anne Sofie.

Emilie har ikke besluttet, om dette besøg betyder, at hun vender tilbage som elev på et tidspunkt.

”Men muligheden er da helt klart blevet større,” indrømmer hun.

Læs også:

Rekordstor tilstrømning til LMH

Tilføj kommentar