Unge herningensere gav en hjælpende hånd

Herning LMU holdt "Hjælpende-hænder-dag" 28. september 2019.
LMU'erne gav praktisk hjælp - både indenfor med at male vægge og udenfor i den silende regn med at ordne have, save og flække brænde og meget mere. Privatfoto.
LMU i Herning tilbød lørdag den 28. september praktisk hjælp i bytte for penge til Norea Mediemissions arbejde. I alt 6.000 kroner blev samlet ind til mission i Tyrkiet

04. oktober 2019 / Karin Borup Ravnborg, kbr@dlm.dk

Bevæbnet med malerpensler, ørnenæb og buskryddere gik en lille flok LMU'ere i krig med en række praktiske opgaver hos private LM'ere i Herning.  

Det skete lørdag den 28. september, hvor Herning LMU holdt arrangementet "hjælpende hænder"-dag til fordel for deres indsamlingsprojekt til Tyrkiet.

De otte unge var ude i fire forskellige hjem, hvor pigerne malede og lavede mad, mens drengene ryddede skovstier for kvas og grene.

Det indbragte i alt 6.000 kroner, som går via Norea Mediemission  til deres partner Shema Media Group i Tyrkiet og deres arbejde med at producere kristne videoer for unge.

Godt og hyggeligt og styrker LMU-fællesskabet

De hjælpende hænder giver rigtig god mening, mener 19-årige Benjamin Nyborg, der var en af de flittige unge, der var med på arbejdsdagen.

"Det er en god og hyggelig måde at styrke LMU-fællesskabet på. Vi lærer hinanden bedre at kende - og også de LM'ere, vi var ude hos."

"Og så hjælper vi LM'erne med nogle opgaver, som de måske ikke selv har tid eller overskud til at få udført," tilføjer han.

Overvejer at udvide succesen til to gange om året

Det er ikke første gang, LMU Herning afholder arrangementet "hjælpende hænder"-dag.

"Sidste år var vi cirka 12 unge, og der fik vi samlet 21.000 kroner ind. Der hjalp vi både private LM'ere og to firmaer," fortæller Benjamin Nyborg.

"Det er så stor en succes, at vi overvejer fremadrettet at gøre det to gange om året," siger han.

Støtter produktion af kristne videoer for unge tyrkere

Herning LMU'ernes indsamling går til det årlige missionsprojekt i LMU, som i 2019 handler om mission i Tyrkiet.

Gennem Norea Mediemission støtter de den tyrkiske radio-station Shema Media Group og dens arbejde for at udbrede evangeliet.

Helt konkret støtter LMU'erne produktionen af kristne videoer for unge på stationens YouTube kanal.

Tilføj kommentar