Ny bogvolontør ansat fra sommer

Foto: Nikolai Bach-Svendsen
Nikolai Bach-Svendsen boede i Tanzania de første ni år af sit liv. Nu glæder han sig til at komme derned igen. (Privatfoto)
Nikolai Bach-Svendsen er født i Tanzania og vil gerne give noget tilbage til landet. Fra sommer skal han som volontør sælge kristne bøger for Soma Biblia

13. marts 2017 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

”Jeg glæder mig nok mest til de ture rundt i landet, hvor jeg skal sælge bøger til folk.”

Det siger Nikolai Bach-Svenden fra Esbjerg, der skal være volontør for Luthersk Mission i Tanzania fra august og 11 måneder frem.

Han skal arbejde i litteraturarbejdet Soma Biblia i Tanzania med bopæl i storbyen Dar es Salaam.

Som bogvolontør bliver en af hans opgaver at køre på ture rundt i landet og sælge bøger på markedspladser, gadesalg, gudstjenester, friluftsmøder og busstationer.

Den nye volontør glæder sig til at opleve kulturen i Tanzania

20-årige Nikolai er født i Tanzania som missionærbarn og har længe haft et ønske om at komme tilbage til det land, hvor han boede de første ni år af sit liv.

”På bogturene får jeg både mulighed for at opleve kulturen og finde ud af, hvad Tanzania er for et land, og så får jeg også lov til at være med til at give Jesus videre til folk. Det er helt perfekt,” siger han.

”Jeg har fået så meget af Tanzania og vil gerne give noget tilbage. Hvad kan være bedre at give end Jesus?"

Mine forældre kommer ned til mig

Det bliver ikke kun Nikolai fra familien Bach-Svendsen, der kommer til at bo i Tanzania det næste års tid. Hans forældre er antaget til missionærer for LM og skal bo og arbejde i byen Arusha længer mod nord – også fra august i år.

Den unge volontør rejser imidlertid ikke til Tanzania, fordi hans forældre gør det, fortæller han. Han har nemlig haft et stort ønske om at rejse til Tanzania, helt siden han gik på efterskole for tre år siden.

”Derfor er det måske - i min verden - lidt dem, der rejser ned til mig,” siger han med et skævt smil.

Tilføj kommentar