Luthersk Mission har ansat ny tværkulturel konsulent til Østdanmark

Billede fra ledertræningslejr i Cambodja med Claus Kristensen, der er ansat som ny tværkulturel konsulent i Østdanmark i Luthersk Mission
Claus Kristensen (øverst til venstre) har erfaring med tværkulturelt arbejde fra Cambodja, hvor han har været ansat som missionær for LM (Foto: privat)
Claus Kristensen skal opbygge venskaber og skabe tillid mellem etniske danskere og nye, der kommer til Danmark

13. maj 2015 / Nicklas Lautrup-Meiner: NLM@DLM.DK

Tidligere missionær i Cambodja, Claus Kristensen, er ansat som tværkulturel konsulent øst for Storebælt og har stor erfaring med sig fra lignende opgaver.

Han har både været ansat i Ordet og Israel, hvor han arbejdede blandt jøder i Jerusalem, og ansat af LM i Cambodja, hvor han var aktiv i studenterarbejde i hovedstaden Phnom Penh.

Venskab mellem danskere og ny-danskere

15. maj kaster han sig over det tværkulturelle arbejde i Danmark og visionen er klar:

”Jeg vil medvirke til at skabe og opbygge tværkulturelle relationer til glæde og berigelse for dem, der kommer til Danmark som fremmede, og for LM’erne”.

Målet med stillingen er at arbejde for at opbygge venskab og tillid mellem etniske danskere og de nye, der kommer til Danmark. Det kan blandt andet ske gennem udflugter, fællesskabsmiddage og andre aktiviteter.

Vi ønsker åbne kristne fællesskaber

LM ønsker gennem stillingen at være med til at øge kendskabet til evangeliet, fortæller missionskonsulent Reidar Puggaard Poulsen, der er ansvarlig for det tværkulturelle arbejde i LM.

”Vi vil gerne inspirere LM’s bagland til at være åbne kristne fællesskaber, hvor mennesker med anden kulturel baggrund er en naturlig del,” fortæller missionskonsulenten.

 

Du kan læse mere om det tværkulturelle arbejde her.

Tilføj kommentar