Lettilgængelig inspiration til kristne forsamlinger

Billede af en værktøjskasse
Der er mange redskaber i en menigheds værktøjskasse, i Sønderjylland-Fyns afdeling vil de hjælpe forsamlingerne til at få øje på dem
Kristne forsamlinger kan have brug for redskaber til mange forskellige områder. I en af LM's afdelinger har de udviklet nogle korte inspirationsdokumenter, der kan være med til at give ideer

05. september 2016 / Nicklas Lautrup-Meiner: NLM@DLM.DK

Medvandring, lederskab, gode ideer til at samle penge ind. Der er nok af spørgsmål for en kreds eller frimenighed i LM.

I Sønderjylland-Fyns afdeling vil de gerne hjælpe deres 28 forsamlinger med disse emner og mange andre.

Derfor har afdelingsmissionær Jesper Iversen udviklet 16 korte mails til en værktøjskasse, der giver en introduktion til forskellige områder, som en bestyrelse kan have brug for.

Værktøjer som kan tilpasses situationen

De korte introduktioner er også blevet sendt til forsamlingernes bestyrelser i afdelingen. Men resten af landet kan også få glæde af dem, for hele værktøjskassen ligger på afdelingens hjemmeside.

”Det er nogle ideer, som kan uddybes og gøres til ens eget,” fortæller afdelingsmissionæren om de 16 mails.

Værktøjskassen indeholder eksempelvis en kortfattet forklaring på hvad medvandring er, og hvordan man kommer i gang med det.

Man bruger kun hammeren i ny og næ

”Meningen med en værktøjskasse er jo ikke, at man skal tage sin hammer frem og pudse den hver dag,” siger Iversen, som han kaldes i daglig tale.

I stedet er værktøjskassen tænkt som redskaber man kan tage frem og bruge til inspiration, når det er nødvendigt.

Nogle af dem er lavet ud fra, hvad afdelingsmissionæren selv ser, der er behov for, men de fleste har baggrund i konkrete forespørgsler fra afdelingens forsamlinger.

Tilføj kommentar