Gør bibellæsning rigere

foto: undervisning ved Bible Academy i København april 2014
LMU i København ønsker, at Bible Academy øger glæden og udbyttet af den daglige bibellæsning

09. april 2014 / Kaja Lauterbach

Anne Holm har mere lyst til at læse i Bibelen, når hun har været til Bible Academy.

"Jeg har fået åbnet nogle bøger fra Bibelen, set skattene i disse bøger og fået sat en finger på de fede steder, de skjulte steder, det, jeg ikke lige selv ser. Det har gjort min bibellæsning rigere. For mig er Bible Academy et godt alternativ til det, jeg savner efter mit ophold på Luthersk Missions Højskole," siger hun.

Alle er velkomne, uanset alder
Bible Academy er bibelundervisning i Indre Missions missionshus Bethesda i København. Luthersk Missions Unge i København arrangerer aftenerne, og formålet er at øge lysten til personlig bibellæsning.

Det foregår den sidste tirsdag i måneden, og omkring 70 personer deltager. De fleste er unge, men alle er velkomne, og der kommer også nogle midaldrende og ældre.

Arrangørerne kunne rigtig godt tænke sig, at det blev mere udbredt, at Bible Academy er for alle, uanset alder, der ønsker en mere dybdegående bibelundervisning, end de ellers har mulighed for i deres egen menighed.

Tre lektioner per aften
Selve undervisningsaftenen er delt op i tre lektioner af 45 minutter med nogle korte pauser imellem.

Her i foråret har der været undervisning om Tolvprofetbogen, Templet og Salmernes Bog. Der er også planlagt undervisning om Lov og evangelium og om Mand og kvinde i ægteskab og menighed.

Slides og lydfiler fra undervisningen kan efterfølgende hentes på Facebook-gruppen Bible Academy København, så man har mulighed for at arbejde videre med det gennemgåede stof.

Læs mere om Bible Academy på lmu.dk og på Facebook/Bible Academy København.

Kilde: Tro & Mission nr. 7/2014

Tilføj kommentar