Fornyet håb i Horsens

Lise Palmelund er ansat som ny leder af Det Gode Håb

05. september 2014 / Ditte Olsen

Luthersk Missions værested i Horsens, Det Gode Håb, har ansat 54-årige Lise Palmelund fra Vonge ved Vejle som ny leder per 1. oktober 2014.

Lise Palmelund er gift og har 2 voksne børn. Hun har tidligere arbejdet på et plejehjem og som pædagog på en skole. Hendes nye arbejde vil dels foregå i caféen og dels ude af huset med opsøgende arbejde og besøgstjeneste.

”Jeg ser frem til at skulle arbejde i Det Gode Håb. Det har altid ligget mig på hjerte at gøre noget for mennesker, som har det svært,” siger Lise Palmelund.

”Al for mange er ensomme i dag, og det er her, jeg gerne vil ind og gøre en forskel. At leve troen ud i praksis ved at tage hånd om et medmenneske, som har det svært, ja, det føler jeg mig kaldet til.”

Usikker tid ender med udvidelse

Siden tidligere leder af Det Gode Håb, Anna Marie Sindberg meddelte, at hun ville gå på pension 1. maj 2014, har der været usikkerhed om fremtidens aktivitetsniveau for værestedet. Da det også tog lidt tid at finde en ny leder, blev de faste brugere nervøse.

”Eftersom Anna Marie Sindberg har lovet at fortsætte som frivillig, kan det faktisk siges at være en lille udvidelse, når Lise Palmelund starter,” siger en tilfreds formand for bestyrelsen, Knud Erik Bitsch.

Lise Palmelund er heller ikke ked af, at hendes forgænger forbliver i nærheden:

”Jeg er meget ydmyg over for denne opgave og glad for, at Anna Marie nu vil fortsætte som frivillig. Jeg ved, hun har gjort rigtig meget for stedet, og jeg håber, at stedet må blive drevet videre i samme kærlige stil som nu.”

Lederstillingen er en 3-årig projektansættelse på 50% og finansieres af Østjyllands afdeling. Det Gode Håb har cirka 10 faste brugere af caféen, men kontakt til endnu flere.

Tilføj kommentar