Bliv abonnent via LM’s hjemmeside

Foto: T&M og Budskabet
Det er nemt. Med få klik med musen kan du nu blive abonnent på både Tro & Mission og Budskabet.
At tegne abonnement på Tro & Mission og Budskabet direkte via LM’s hjemmeside giver fordele for både abonnenterne og for de ansatte på LM’s sekretariat

25. august 2017 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

Nu er det muligt at tegne abonnement på Tro & Mission og magasinet Budskabet direkte via Bladportalen på LM’s hjemmeside.

Indtil for kort tid siden har det været nødvendigt at tage telefonen og ringe – eller sende en email - til LM’s sekretariat, hvis man ønskede at abonnere på et af de blade, som Luthersk Mission udgiver.

Den nye måde at blive abonnent på gælder for alle typer abonnement: papirudgave, digitalt udgave, abonnement for unge under 30 år og gaveabonnement.

Online-løsningen giver også mulighed for at opgive betalingsoplysninger og vælge, om man ønsker at betale via Betalingsservice eller via girokort, som dog koster et gebyr.

En god oplevelse, at det er nemmere for abonnenterne

Elisabeth Bekker fra LM’s Resurseteam styrer registrering og betaling af abonnementer i LM’s database.

Hun fortæller, at det nye system gør arbejdsgangene nemmere både for hende og for abonnenterne.

”Når abonnenten udfylder felterne på hjemmesiden, betyder det, at vi får alle de oplysninger, vi har brug for, direkte i vores system, så vi ikke har brug for at ringe eller skrive sammen om manglende oplysninger,” forklarer hun.

Digitale løsninger giver også mindre tastearbejde til Elisabeth Bekker – og dermed mere plads og tid til andre arbejdsopgaver.

”Derfor bliver jeg glad, hver gang noget bliver mere automatisk.”

Du kan læse ældre numre af Tro & Mission og Budskabet - og en række af LM's øvrige udgivelser direkte på Bladportalen.

Tilføj kommentar