Aroskirken rykkede festugen til Aarhus Vest

Aroskirken evangelisationsdage ved Rydevænget i Aarhus V
Der var Brumle, Boble og pandekagebagning på programmet ved Aroskirkens evangelisationsdage i Aarhus Vest (Foto: Kristine Elleby-Krøier)
Aarhus Festugen flyttede ud til boligblokkene i vest ved LM-frikirken Aroskirkens evangelisationsdage i weekenden

07. september 2016 / Karin Borup Ravnborg: kbr@dlm.dk

Der var dækket op med rundstykker og morgenkaffe fredag og lørdag morgen i selskabslokalerne på Rydevænget i Aarhus Vest.

Udenfor stod en hoppeborg og LM's børneaktivitetsbus Boblen klar til at tage imod de mange fremmødte børn. 

Arrangementet var en del af LM-frimenigheden Aroskirkens fire dage lange evangelisationsevent i de nærliggende boligblokke i vestbyen, hvor der bor både nydanskere og etniske danskere.

Festugen kom til Rydevænget

Eventen fandt sted i dagene 1.-4. september samtidig med kulturfestivalen Aarhus Festuge. Derfor så mange af beboerne arrangementet som en del af festuge-programmet. 

"Flere kom og sagde: 'Hvor er det godt, festugen rykker herud. Ellers foregår alt jo inde i midtbyen'. De var glade for, at vi lavede noget i deres bydel," fortæller Agnes Rahbek, en af arrangørerne fra Aroskirken.

Sammen med en stor flok frivillige - heraf en stor del unge fra Aros LMU  - var hun med til at lave aktiviteter for børnene og snakke med de voksne i og omkring beboerhuset.

Hvad skal jeg med Jesus?

I dagene forud for arrangementet blev der delt flyers ud i hele nærområdet, hvor der også hver aften blev inviteret til aftenmøde med overskriften Hvad skal jeg med Jesus?

På flyeren stod blandt andet: Flere tusinde kristne bliver hvert år dræbt rundt omkring i verden på grund af deres tro. Hvad kan have så stor betydning, at de står ved deres tro, selvom det kommer til at koste dem livet?

"Det vakte interesse. Mange tog imod invitationen og deltog, og nogle dukkede også op til aftenmøderne. Vi har kontakt til en del, som i forvejen kommer til vores venskabsmiddag i kirken, og flere af vores unge bor i området," fortæller Agnes Rahbek.

Starter ny børneklub i området

I forlængelse af evangelisationsdagene vil Aroskirken gerne starte en ny børneklub på Rydevænget.

Klubben hedder Kongebørn. Den starter i morgen torsdag den 8.september og bliver holdt i lejligheden hos to af de unge fra menigheden.

Den nye børneklub er for alle børn i kvarteret op til 14 år. Ønsket er, at mange af de børn, som Aroskirkens frivillige fik kontakt til under evangelisationsdagene, har lyst til at være med.

Læs mere om Aroskirken og deres nye initiativ her.

 

 

Tilføj kommentar