Flere børn til engelskundervisning

05/03/2018

Jeg har haft rigtig mange spændende oplevelser her i Cambodja, men noget af det, jeg glæder mig allermest over er, at jeg har fået fire nye elever i min aftenklasse.

Min primære opgave her i Cambodja er at undervise i engelsk ude i nogle landsbyer. Jeg underviser i to forskellige landsbyer: en om formiddagen og en om aftenen. Dette gør jeg fire gange om ugen. Vi underviser dem ikke kun fordi de skal blive bedre til engelsk, men også for at skabe en relation til kirken, som vi arbejder med her i Siem Reap, gennem undervisningen.

Det er første gang, at jeg får nye elever i aftenklassen, og det er fire børn, som ikke kommer i kirken. Indtil videre har alle mine elever kommet trofast i kirke/børnekirke hver søndag, og det er jo dejligt, men nu bliver det endnu bedre at fortælle bibelhistorie for dem. Hver fredag fortæller jeg bibelhistorie, som min hjælpelærer oversætter til khmer, og det er virkelig en dejlig mulighed for at fortælle dem om Jesus. 

Min aftenklasse med de fire nye elever forrest fra venstre og min hjælpelærer til højre for mig

På billedet ser I min aftenklasse, med de fire nye elever forrest fra venstre. 
I må meget gerne bede for de fire nye elever; at de må have lyst til at fortsætte med at komme til undervisningen, og at de måske også får lyst til at komme i kirke og at tage deres forældre med.

Tilføj kommentar